Nie, nie czytałem Twojego postu...

Najłatwiej zwalać na kogoś/coś, niż poszukać przyczyny, a to że niby nic nie zmieniałeś, to o niczym nie świadczy, masz jakiś plugin, albo coś nie tak ustawione i Ci wywala co mapę. A czemu to, że nic nie zmieniałeś o niczym nie świadczy? Sam kiedyś "nic nie zmieniałem", a okazało się, że jednak jakaś tam drobnostka była zmieniana i akurat przez to, coś tam nie działało, itp. A pisząc, że raz na kilka map hltv mi tak jakby padało, to miałem na myśli, że regularnie co kilka map, a już na pewno raz na dzień/dwa hltv padało w taki sposób, że niby było włączone, ale nie było go na serwerze, poprawiłem parę rzeczy i po tym już coś takiego się nie zdarzało (ostatnio chyba jakoś miesiąc temu, jedno hltv padło i to po bardzo długim czasie bezproblemowego działania), więc lepiej weź się do roboty i szukaj błędu, sprawdź chociażby czy na "czystym" serwerze też tak jest, itd., a nie piszesz, że to wina hostingu. Dodatkowo teraz spojrzałem na czasy ostatnich demek z hltv z moich serwerów i są tam demka nawet z 19:30, więc to, że demka pokazują się dopiero po 6h też jest jakąś bzdurą.