Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem podczas włączania serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adrenaline

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:109
  • Lokalizacja:Fox ;-)
Offline

Napisano 23.07.2009 18:47

Witam !

To mój pierwszy temat więc będę się streszczał , a więc mam amx'a 1.8.1 i podczas włączania serwera pokazuje się następujący komunikat.

candir failedhome/tralala/cs/./platform/SAVE 
ki[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; unable to update local steamclient. Continuing with current version anyway. 
./hlds_run: line 342: 19018 Bus error               $HL_CMD 
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem 
Wed Jul 22 21:44:33 EDT 2009: Server restart in 10 seconds

Mam nadzieję, że ktoś zdoła mi odpowiedzieć na to pytanie :help: .
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 23.07.2009 22:06

a wczesniej juz server chodzil, czy ti jest pierwsze uruchamianie... ??
  • +
  • -
  • 0

#3 Adrenaline

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:109
  • Lokalizacja:Fox ;-)
Offline

Napisano 24.07.2009 05:56

Tak.
  • +
  • -
  • 0

#4 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 24.07.2009 21:28

Tak.

co tak ??? chodzil juz , czy poraz pierwszy go uruchamiales ??
  • +
  • -
  • 0

#5 Adrenaline

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:109
  • Lokalizacja:Fox ;-)
Offline

Napisano 25.07.2009 16:28

Temat do zamknięcia : d
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych