Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Serwer się wyłącza podczas zmiany mapy


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stahu69

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:19
  • GG:
  • Lokalizacja:Babice
Offline

Napisano 02.02.2014 15:41

Mam problem serwer się wyłącza podczas zmiany mapy co zrobić ???

I to nie jest wina mapchoosera4 ponieważ już się tak ziało wcześniej.

 

Załączony plik  logs.rar   23,71 KB  9 Ilość pobrań

 

Załączony plik  plugins.ini   3,64 KB  8 Ilość pobrań

 

 


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png


#2 Stahu69

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:19
  • GG:
  • Lokalizacja:Babice
Offline

Napisano 02.02.2014 19:18

Przepraszam ale nie mogę edytować.

 

Teraz tam trochę poukładałem i w logach zostało:

 

L 02/02/2014 - 19:13:04: Start of error session.
L 02/02/2014 - 19:13:04: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140202.log")
L 02/02/2014 - 19:13:04: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 02/02/2014 - 19:13:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 02/02/2014 - 19:13:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/02/2014 - 19:13:04: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 02/02/2014 - 19:13:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 02/02/2014 - 19:13:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
 
A i w konsoli pojawia się jeszcze :
 Warning:  RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180
 Warning:  RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 1

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png


#3 czekson

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 03.02.2014 04:54

Wina leży w amxbans, jak widać, włącz debugowanie amxbans i pokaż logi.


  • +
  • -
  • 0

Pomagam z AMXX i HLDS. | Mój website || Pomogłem ? Podziękuj mi klikając na rep_up.png przy moich postach.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych