Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Host_Error: PF_precache_model_I


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Ziolek

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 01.02.2014 16:21

Witam jako że posiadam zombie hero oraz zombie exhero każdy z nich ma dziwny błąd chyba że to wina binaker czy też innych rzeczy

 

mam taki błąd

Orpheu memory structures search ended.
Host_Error: PF_precache_model_I: Bad string ''
L 02/01/2014 - 16:17:23: FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: PF_precache_model_I: Bad string ''

FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: PF_precache_model_I: Bad string ''
 
LUB
 
L 02/01/2014 - 14:23:07: HudSyncObject -1 is invalid
L 02/01/2014 - 14:23:07: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "Zombie_TheHeroEX.amxx")
L 02/01/2014 - 14:23:07: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ShowSyncHudMsg")
L 02/01/2014 - 14:23:07: [AMXX]  [0] Zombie_TheHeroEX.sma::Show_Scorehud (line 1130)
L 02/01/2014 - 14:23:07: [AMXX]  [1] Zombie_TheHeroEX.sma::Event_Time (l

Użytkownik Ziolek edytował ten post 01.02.2014 16:23

  • +
  • -
  • 0

#2 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 08.02.2014 12:20

ad 1. Gdzieś masz błędny precache w pluginie, próbujesz załadować model bez podania jego nazwy

ad 2. Błędnie inicjujesz HudSync.


  • +
  • -
  • 0
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych