Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z /topme + rangi


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ozoku

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:MC Podl
Offline

Napisano 31.01.2014 14:05

Witam, mam taki problem że po dodaniu rangi i ustawieniu w html topme  przycina do 9 pozycji, a jest ustawione do 15.

lfve.png

format_top(sBuffer[MAX_BUFFER_LENGTH+1], statsFrom)
{
	statsFrom--;
	new iStatsMax = statsFrom + STATS_NUM;
	new iMax = get_statsnum();
	new izStats[8], izBody[8], istate[4];
	new iLen = 0;
	//new iOldLen = 0;
	
	if(iStatsMax > iMax)
		iStatsMax = iMax;
	
	iLen = format( sBuffer, MAX_BUFFER_LENGTH,"<head><META http-equiv=Content-Type content='text/html ;charset=UTF-8'></head><style>body{color:#FFCC99;background-color:black;margin-top:5}.A{background-color:#310000}.B{background-color:#630000}td{font-size:14px}</style><center><b><font size=4>TOP %d-%d</b><table width=500>", statsFrom+1, iStatsMax );
	
	iLen += format( sBuffer[iLen], MAX_BUFFER_LENGTH - iLen, "<tr bgcolor=#9C0000><td>#<td>Nick<td>Ranga<td>Zabic<td>Zgonow<td>Trafien<td>Strzalow<td>HS<td>Eff.<td>Acc.</tr>^n");
	
	for(new i = statsFrom; i < iStatsMax && MAX_BUFFER_LENGTH - iLen > 0; i++) 
	{
		new check = get_stats(i, izStats, izBody, t_sName, MAX_NAME_LENGTH);
		if (equal(istate,"A")) copy(istate,3,"B")
		else copy(istate,3,"A")
		get_stats(i, izStats, izBody, t_sName, MAX_NAME_LENGTH)
		while( contain ( t_sName, "<" ) != -1 )
			replace( t_sName,MAX_BUFFER_LENGTH + 1,"<", "[" )
		while( contain ( t_sName, ">" ) != -1 )
			replace( t_sName,MAX_BUFFER_LENGTH + 1,">", "]" )
			
		if ( check == 0 )
			return;
		iLen += format( sBuffer[iLen], MAX_BUFFER_LENGTH - iLen, "<tr class=%s><td>%2d<td>%-22.22s<td>%-22.22s<td>%6d<td>%6d<td>%6d<td>%6d<td>%4d<td>%3.0f%%<td>%3.0f%%", istate, i + 1, t_sName, get_rankname(izStats[STATS_KILLS]), izStats[STATS_KILLS], izStats[STATS_DEATHS], izStats[STATS_HITS], izStats[STATS_SHOTS], izStats[STATS_HS], effec(izStats), accuracy(izStats));
	}
	copy(sBuffer[iLen],MAX_BUFFER_LENGTH - iLen,"</table>")
}

może ktoś mi poradzić co muszę zrobić aby wczytało mi całość bez usuwania kodów html


  • +
  • -
  • 0

#2 TibacK

    Diler pod gimnazjum dla niepełnosprawnych dzieci

  • Power User

Reputacja: 466
Wszechobecny

  • Postów:2448
Offline

Napisano 31.01.2014 15:00

jest problem bo max dlugosc wiadomosci w motd wynosi 1200 znakow.
Zrezygnuj z czegos np pogrubien itp. Takich niepotrzebnych rzeczy
  • +
  • -
  • 0

Sprzedam Paczkę CoD pod CS 1.6 (JEST WIELE WERSJI DO WYBORU TEJ PACZKI) na lvl od 201 - 601

Silnik (8 nowych statystyk, poprawiony zapis, dodatkowy exp, pozbyto się CurWeapon). Ponad 100 perków (do wyboru do koloru). Sklep, NOWE MISJE (QUESTY), premium i super premium, AUKCJE, KLANY, zapis nVault, 4 zestawy modeli bronii do wyboru!

JESTEŚ ZAINTERESOWANY KUPNEM? NAPISZ WIADOMOŚĆ DO MNIE!


#3 ozoku

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:MC Podl
Offline

Napisano 31.01.2014 16:11

ok thx. temat do zamknięcie 


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych