Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

dziwne logi ciąg dalszy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 nuno

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:43
  • Lokalizacja:Warszawa / BieLany
Offline

Napisano 21.07.2009 18:07

heh dziwna sytuacja ponieważ jak dodałem debug to wyskoczyło mi to :

2009 - 18:57:15: [AMXX] [1] phpSVzcxQ.sma::client_PreThink (line 1412)
L 07/21/2009 - 18:57:16: Function is not present (function "taskSoldNot") (plugin "blockmaker_v4.01.amxx")
L 07/21/2009 - 18:57:16: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "blockmaker_v4.01.amxx")
L 07/21/2009 - 18:57:16: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_task")
L 07/21/2009 - 18:57:16: [AMXX] [0] phpSVzcxQ.sma::actionDelayed (line 1841)
L 07/21/2009 - 18:57:16: [AMXX] [1] phpSVzcxQ.sma::client_PreThink (line 1412)


pomocy :help:
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych