Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

amxmodmenu nie czyta wszystkich map


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Access

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 28.01.2014 23:58

Cześć, mam problem, pobrałem tą paczkę BF2/FFA  http://amxx.pl/topic...c-dyrektor-mp3/
Kiedy dodałem 5 map na serwer oraz na FastDL, dodając je oczywiście do maps.ini oraz mapcycle pokazują się tylko 3 z 5 dodanych map... O co chodzi? Widzę że w paczce jest Galileo, natomiast nie wiem gdzie i jak dodać jeszcze mapki, aby je wykrywało w amxmodmenu.

Proszę o pomoc, jestem bezradny.


  • +
  • -
  • 0

#2 Avamers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 29.01.2014 10:19

Mapy wgrywasz tak jak pokazuję folder czyli np. do resources jesli coś jest, na pewno do maps, do gfx itp.

 

Dopisujesz w mapcycle.txt i w maps.ini . (Najlepiej tak samo)

 

Jesli nie masz widocznie zle wgrales lub mapa zepsuta bo mialem to samo wczoraj :)



#3 silva

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 99
Zaawansowany

  • Postów:181
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 29.01.2014 11:17

Gdyby nie wgrał modeli itp to mapa i tak była by widoczna lecz gdy następowała by zmiana na te mape serwer by sie scrashował. Avamers skoro napisał że dopisał do mapcycle i maps to po co to piszesz? (PS. niewiem czemu nie moge zacytować :) ) A czy próbowałeś zmienić mape komendą w consoli?
  • +
  • -
  • 0

Sajko sajko! Sajko w nią mam 


#4 Access

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 29.01.2014 14:27

Przez console działa, lecz chciałbym mieć je w Menu map w amxmodmenu, po prostu nie wyświetla mi tych dwóch, a są poprawnie wgrane i dopisane. Nie pierwszy raz wgrywam mapy jak i posiadam nie pierwszy raz serwer, lecz pierwszy raz mam taki problem.


  • +
  • -
  • 0

#5 Access

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 29.01.2014 18:58

.....


  • +
  • -
  • 0

#6 Reebok

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Miechów
Offline

Napisano 29.01.2014 19:02

tak jak ziomek napisał wyżej, mapki dodajesz w maps.ini - cstrike/addons/amxmodx/config


Użytkownik Reebok edytował ten post 29.01.2014 19:03

  • +
  • -
  • 0

#7 Alelluja

    Guru

  • Power User

Reputacja: 359
Wszechpomocny

  • Postów:739
  • GG:
  • Imię:Brak
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 29.01.2014 19:08

Ja zawsze robię tak Kasuje maps.ini i wpisuje wszystkie mapy do mapcycle.txt i czyta z niego, mam wtedy wszystkie mapy

 

 


Użytkownik spoko1212 edytował ten post 29.01.2014 19:14

  • +
  • -
  • 0
b_350_20_690855_BC0607_FFFFFF_000000.png
Moje Pluginy | Paczki:
------> http://amxx.pl/topic...od/#entry687942 <------ 500 Postów 27.05.2015
------> http://amxx.pl/topic...monety-lombard/<------
------> http://amxx.pl/topic...-na-ammo-packi/<------

#8 Avamers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 29.01.2014 19:35

a nie masz dodane .bsp tego ? Bo w maps.ini bez tego.



#9 Access

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Radek
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 29.01.2014 21:24

Nie no, nie wiem czy to ma jakikolwiek sens tutaj pytać, ja wiem że niektórzy tutaj próbują pomóc, a raczej ponabijać posty, Reebok, czy Ty widzisz mój pierwszy post, bo nie wydaje mi się? Przecież napisałem jak byk że mam w maps.ini oraz w mapcycle.txt -,-
Avamers, nawet jeśli dodałbym de_dust2.bsp, de_train.bsp, de_hell.bsp do maps.ini oraz mapcycle, to identycznie miałbym w amxmodmenu, tylko że brzydko by to wyglądało bo gracze widzieli by rozszerzenie mapy... Przecież wiem jak mapy wgrywać, mi chodzi bardziej o tą paczkę, co jest w niej nie tak ?


Użytkownik Access edytował ten post 29.01.2014 21:27

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych