Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działa serwer [Problem z Uruchomieniem]


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rama

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 25.01.2014 12:48

Witam  ;> Nie moge połączyć sie z serwerem cs 1.6 ( serwer jest mój i działa na 100 % )

 

] connect 31.186.83.77:27061
NET Ports:  server 27015, client 27005
Server IP address 10.1.162.221:27015
Connecting to 31.186.83.77:27061...
] connect 31.186.83.77:27061
Connecting to 31.186.83.77:27061...
] connect 31.186.83.77:27061 
Connecting to 31.186.83.77:27061 ...
Retrying 31.186.83.77:27061 ...
Retrying 31.186.83.77:27061 ...
Retrying 31.186.83.77:27061
 
Mam taki problem
 
#### - Nie pomogło < Konsola connect i ip >
#### - Nie pomógł Reinstal CS'a
#### - Nie pomógł restart PC.
#### - Restartowałem Serwer i dalej nic.
 
 
 
Licze na pomoc
 
 
@ Edit 
 
eeeeee.jpg
 
 
Logi z konsoli ( Pukawka )
 
eee222.jpg
eeee3333.jpg

Użytkownik Rama edytował ten post 25.01.2014 12:53

  • +
  • -
  • 0

#2 Risu

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:14
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Jasło ;d
Offline

Napisano 25.01.2014 13:08

Usuń ; przed modułami w modules.ini 


  • +
  • -
  • 0

#3 Rama

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 25.01.2014 13:11

usunąłem i jest status " Sprawdzam "


  • +
  • -
  • 0

#4 Rama

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 25.01.2014 13:24

do zamkniecia . :) naprawiłem sam;p


  • +
  • -
  • 0

#5 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 01.02.2014 12:19

Skoro autor nie wyjaśnia w jaki sposób sobie poradził, to podam prawdopodobną przyczynę problemu. W logach widać brak mapy de_dust2 na serwerze, która jest mapą domyślną. Serwer po prostu nie może się uruchomić :)
  • +
  • -
  • 0
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark

#6 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 01.02.2014 12:19

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych