Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Ciągle jeden RS a wgrałem 14


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 szawel22

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:52
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Poland <3
Offline

Napisano 23.01.2014 11:46

Witam wgrałem na serwer 14 a odtwarza jakiś jeden który nie wgrywałem hosting pukawka

Mam wgrane RS tak cstrike/sound/misc i tu mam rsy

 

A tak wygląda roundsound.ini

 

; CT Sounds
"sound/roundsound/carniva_marimba.mp3" "CT"
"sound/roundsound/crazy_pipe.mp3" "CT"
"sound/roundsound/de_larmes.mp3" "CT"
"sound/misc/01.mp3" "CT"
"sound/misc/02.mp3" "CT"
"sound/misc/03.mp3" "CT"
"sound/misc/04.mp3" "CT"
"sound/misc/05.mp3" "CT"
"sound/misc/06.mp3" "CT"
"sound/misc/07.mp3" "CT"
 
; T Sounds
"sound/roundsound/go_an_street.mp3" "T"
"sound/roundsound/love_peace.mp3" "T"
"sound/roundsound/medytacja_rmx.mp3" "T"
"sound/misc/08.mp3" "CT"
"sound/misc/09.mp3" "CT"
"sound/misc/10.mp3" "CT"
"sound/misc/11.mp3" "CT"
"sound/misc/12.mp3" "CT"
"sound/misc/13.mp3" "CT"
"sound/misc/14.mp3" "CT"
 
Round ony zaznaczone od 01 do 14 są wgrywane przezemnie a te drugie już były np "go_an_street.mp3"

  • +
  • -
  • 0

#2 szawel22

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:52
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Poland <3
Offline

Napisano 23.01.2014 12:03

Dobra naprawiłem jak dawałem roundsound.ini to w TT zamiast na końcu "T" to dałem "CT" :)


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych