Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Interp co 10 sekund


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 radex

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:137
  • Lokalizacja:mam neta
Offline

Napisano 18.07.2009 11:58

Witam mam pytanie bo zrobilem tego typ kod ze wymusze interp u gracza co 10 ssekund i nie wiem czy to jest dobrze napisane ?

#include <amxmodx> 
#include <amxmisc> 

#define PLUGIN "interp" 
#define VERSION "1.0" 
#define AUTHOR "radex" 


public plugin_init() 
{ 
    register_plugin("PLUGIN","VERSION","AUTHOR") 
    set_task (10.0, "ustaw_interp"); 
} 

public ustaw_interp(id) 
{ 
    client_cmd(id, "ex_interp 0.01"); 
}

Jest to moja pierwsza praca
  • +
  • -
  • 0

#2 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 18.07.2009 12:04

źle
  • +
  • -
  • 0

#3 naven

    Hero

  • Power User

Reputacja: 200
Profesjonalista

  • Postów:1088
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 18.07.2009 12:09

set_task(10.0,"ustaw_interp",_,_, _, "b")
  • +
  • -
  • 0

#4 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 18.07.2009 12:11

no i id jest niepotrzebne
public ustaw_interp()
    client_cmd(0, "ex_interp 0.01");

  • +
  • -
  • 0

#5 radex

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:137
  • Lokalizacja:mam neta
Offline

Napisano 18.07.2009 12:21

#include <amxmodx> 
#include <amxmisc> 

#define PLUGIN "interp" 
#define VERSION "1.0" 
#define AUTHOR "radex" 


public plugin_init() 
{ 
    register_plugin("PLUGIN","VERSION","AUTHOR") 
    set_task(10.0,"ustaw_interp",_,_, _, "b")
} 

public ustaw_interp() 
{ 
    client_cmd(0, "ex_interp 0.01"); 
}

Tak ma byc ?
  • +
  • -
  • 0

#6 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 18.07.2009 12:26

tak
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych