Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd podczas uruchomienia serwera.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 HeaDsHoteR12

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:seba
  • Lokalizacja:ŚwiRony
Offline

Napisano 19.01.2014 22:09

Witam. Mam problem, ponieważ wgrałem paczkę FFA ESL : http://amxx.pl/topic...a-esl-map-yoke/ 

wgrywam all do ftp włączam serwer i jest cos takiego, że serwer 10 sek działa, restart i tak ciągle. Spojrzalem do logów i miałem takie coś: 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
L 01/19/2014 - 21:27:01: Start of error session.
L 01/19/2014 - 21:27:01: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140119.log")
L 01/19/2014 - 21:27:01: [AMXX] Invalid Plugin (plugin "backweapons.amxx")
L 01/19/2014 - 21:27:01: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "hostage_entity", hook for "Ham_Damage" not active.
L 01/19/2014 - 21:27:01: [AMXX] Run time error 10 (plugin "niesmiertelne_hostage.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 01/19/2014 - 21:27:01: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/19/2014 - 21:27:18: Start of error session.
L 01/19/2014 - 21:27:18: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140119.log")
L 01/19/2014 - 21:27:18: [AMXX] Invalid Plugin (plugin "backweapons.amxx")
L 01/19/2014 - 21:27:18: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "hostage_entity", hook for "Ham_Damage" not active.
L 01/19/2014 - 21:27:18: [AMXX] Run time error 10 (plugin "niesmiertelne_hostage.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 01/19/2014 - 21:27:18: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
 

Usunąłem te pluginy (backweapons.amxx, niesmiertelne hostage) i restartuje serwer, lecz znów co 10 sek jest restart serwera. Znów patrzę w logi a tam nic nie ma o błędach. Następnie patrzę w konsolę i tam również. Pomoże ktoś? Serwer na pukawce.


  • +
  • -
  • 0

#2 xWangan

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 49
Pomocny

  • Postów:138
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.01.2014 13:11

Proponowałbym ci reinstalacje serwera, sam mam serwer na Pukawce i kilka razy zdarzały mi się błędy tego typu, po całkowitej reinstalacji ustawały.


  • +
  • -
  • 2

#3 Klqs

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:30
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Okolice Rzeszowa
Offline

Napisano 20.01.2014 13:24

sprawdz czy masz wgraną mape startową, jak masz wgraną, to sprawdz czy masz ją dopisaną do map






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych