Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

LAGI/SPADKI FPS/PRZYSPIESZENIE


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wachu

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Łodź
Offline

Napisano 16.01.2014 17:20

Sieka wszystkim , mam problem.

Wchodze na csa i na stronie glownej csa mam 100 fps jak wchodze naserver to mam od 25 do 50 fps ... i straszne lagi/przyciecia oraz biegam jak na sh ... Oczywiscie mam stema i  nie moge grac .. proszę o szybka pomoc
@Edit

Bym zapomnial mam 40pingu


Użytkownik Wachu edytował ten post 16.01.2014 17:23

  • +
  • -
  • 0

#2 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 16.01.2014 17:23

Syf na PC masz, albo bardzo niestabilne łączę internetowe.

 

Przeskanuj kompa eset online scanerem, ponadto możesz wyczyścić rejestr i cache systemu.

Karta Graficzna zintegrowana czy normalna?

Na integrach nie masz na co liczyć jeżeli chodzi o stałe FPS.
Chyba, że masz integre w lapcu za 7k to wtedy jest o czym rozmawiać, bo tam integry są lepsze niż większość starszych PC ma.

Sam mam taki sam problem jak Ty i jest to wina karty graficznej która nie wytrzymuje takiego przepływu danych :)


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#3 Wachu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Łodź
Offline

Napisano 16.01.2014 17:24

Karta graficzna- GeForce 7950 Gt

@ Edit 
Chcialem dodac zekupilem stema2 dni temu wczwesniej gralemna ns i mialemping 100-120 i zero lagow mialem i 99 fps a na steam terazmam 20-50 fpsi 40 pingu ... ;/


Użytkownik Wachu edytował ten post 16.01.2014 17:28

  • +
  • -
  • 0

#4 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 16.01.2014 17:28

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Spróbuj zaktualizować sterowniki karty :)

// Odsyfiałeś komputer?

Antywirusa masz?

Czyściłeś z kurzu wewnątrz ?

Jak sytuacja z dyskami wygląda?

Ile wolnego miejsca / ile maksymalnego ?

 


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#5 Wachu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Łodź
Offline

Napisano 16.01.2014 17:31

zaraz bd czyscil 

28,3BG/76.6BG - dysk C 
4GB/156 GB - Dysk I (u mam steamazainstalowanego ) a dodam zemam XP'ka 

ja mam komputer stacjonarny a nie lapka ;P Mam AVG 2014 (bez clinera bo polatny jest 150 zł ;oo)


Użytkownik Wachu edytował ten post 16.01.2014 17:34

  • +
  • -
  • 0

#6 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 16.01.2014 17:37

Przyjacielu mój najdroższy !

Ile masz ramu?

I jaki procesor?

Bo może dobrym rozwiązaniem będzie tutaj przejście na Windows 7.
XP niby niby dobry, ale niestety nawet 1.5gb kompy lepiej sprawują się z Win 7 Starter, a sam na 2 gigach lapka i 3 ghz 2ch rdzeniach mam Ultimate 64b i chodzi jak marzenie.

 

Ponadto za bardzo zasyfiasz sobie dysk C, przez co będziesz miał ewidentny spadek mocy który na Win XP przy takim rozkładzie jest bardzo widoczny, na 7 już nie tak bardzo.

 

 


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#7 Wachu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Łodź
Offline

Napisano 16.01.2014 17:40

2bg ramu procek  AMD Althon™ 64 X2 dual core processoe 4500+ 
 


  • +
  • -
  • 0

#8 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 16.01.2014 17:42

Proponowałbym przesiąść się na Windows 7, spróbować albo Home Premium 64 albo Starter.
Aczkolwiek Ultimate możesz nawet spróbować bo powinno spokojnie doić, szczególnie że to stacjonarny :)


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#9 Wachu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Łodź
Offline

Napisano 16.01.2014 17:45

Abezzmiany nie da sie tego ogarnac ? ;c

 


  • +
  • -
  • 0

#10 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 16.01.2014 17:45

Da się, tak jak pisałem wyżej ale lepiej by Ci chodził komputerek po zmianie systemu :)

 


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#11 Wachu

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Lokalizacja:Łodź
Offline

Napisano 16.01.2014 18:49

nic z tego nadal tak samo ;c


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych