Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Sklep

Sklep automatyczny by ghost problem z amxbans i nie tylko

sklep

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 fifa1k

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 13.01.2014 20:20

Witajcie mam taki mały problem z amxbans w sklepiku i nie mogę dodawać serwerów, nie umiem.

 

http://imagizer.imag...q90/22/7g6y.png


  • +
  • -
  • 0

#2 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 13.01.2014 20:24

W konfiguracji zdalnego połączenia z bazą danych masz ustawiony %?

Ponadto AMXBANS nie działa Ci całkowicie czy tylko w sklepiku ?


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#3 fifa1k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 13.01.2014 20:27

Tylko w sklepiku

Pomoże ktoś?


Użytkownik fifa1k edytował ten post 13.01.2014 20:44

  • +
  • -
  • 0

#4 fifa1k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 14.01.2014 22:50

@ref


  • +
  • -
  • 0

#5 White

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 416
Wszechobecny

  • Postów:345
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 14.01.2014 23:43

Dane źle pewnie wpisałeś. Raczej nie taki jest host, a co do prefixu ja mam ustawiony standardowy, czyli amx. Na pewno masz amx1 ?


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_080969_071638_FFFFFF_000000.png

b_350_20_08690A_073809_FFFFFF_000000.png

b_350_20_BF020C_E1130A_EAE6E6_000000.png

 


#6 radek_b11

    Hero

  • Zbanowany

Reputacja: 29
Życzliwy

  • Postów:1019
  • Lokalizacja:Rajowo
Offline

Napisano 15.01.2014 10:14

127.0.0.1 zmień na localhost lub ip, które jest podane przy zakładaniu bazy danych (ten sam hosting)


Cs 1.6:   GoldGame.pl [Only DD2/INF/NUK] #1         IP: 31.186.81.62:27062  |  GoldGame.pl [Hns Ganiany][100aa] #2  IP: 31.186.84.46:27074

               GoldGame.pl [Hns Treningowy] #3  IP: 31.186.81.70:27059  |  GoldGame.pl [Unikatowy JailBreak] #4   IP: 31.186.84.46:27050

Ts3:        GoldGame.pl [TeamSpeak3]               IP: 178.217.191.232:6310

Cs:GO:   [PL] GoldGame.pl [Only DD2/INF/NUK][FastDrop]   IP: 185.36.170.231:27024


#7 fifa1k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 15.01.2014 15:49

Zmieniłem prefix i zmienilem na localhost to samo

A informacje do wpisania brałem z amxbans db_config.inc.php

 


Użytkownik fifa1k edytował ten post 15.01.2014 15:58

  • +
  • -
  • 0

#8 OverShot

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:52
  • Lokalizacja:Czarnobyl
Offline

Napisano 15.01.2014 18:34

ehh ;/ zmień localhost , 127.0.0.1 na nazwę domeny czyli fifa1k.xaa.pl

prefix masz na pewno dobry?


  • +
  • -
  • 0

#9 fifa1k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 15.01.2014 21:28

Nazwa domeny tam gdzie mam amxbans?


  • +
  • -
  • 0

#10 Zabijaka Gryps

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:563
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 15.01.2014 21:42

127.0.0.1 zmień na localhost

A czyż 127.0.0.1 to nie jest localhost? :D

@topic
Jeśli dane do bazy bierzesz z amxbans i tam działa a tu nie (zakładam że amxbans i sklep są na tej samej stronie www) to błędny jest prefiks. Wejdź w phpmyadmina i zobacz w bazie amxbansa jakie są nazwy tabel, interesuje nas to co jest przed _ i wtedy wpisz to jako prefiks. Musi połączyć.
  • +
  • -
  • 0

#11 fifa1k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 16.01.2014 12:05

Sklep i amxbans są na innych stronach

Amxbans jest postawiony na stronie z pukawki co oferują tam hosting.

 

 


Użytkownik fifa1k edytował ten post 16.01.2014 12:05

  • +
  • -
  • 0

#12 fifa1k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 18.01.2014 09:53

I co dalej?

 


  • +
  • -
  • 0

#13 Onlyskill

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 13.02.2014 22:49

mam ten sam problem


  • +
  • -
  • 0

#14 Eskadra

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:heiligenhaus
Offline

Napisano 28.02.2014 16:58

Pomoże ktoś , mam to samo, od strony serwera połączyłem się z amxbansem na www , baza danych ma ustawione połączenia zewnętrzne , wszystkie dane wpisuje poprawnie i sklep nie łączy się ... proszę , pomóżcie :)


  • +
  • -
  • 0

#15 4motion

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:25
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 30.07.2015 14:27

ref.mam to samo miałem mybansa i sklep działał postawiłem GMamxbans 1,6 wspisuje do sklepu dane z bazy danych i nie łączy sklep i amxbans są postawione na różnych stronach


  • +
  • -
  • 0

#16 SUICIDE

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:39
  • Lokalizacja:Pochazis?
Offline

Napisano 16.08.2015 19:42

Z tego co pamiętam prefix trzeba było podać bez podkreślenia :) dokładnie samo słowo "amx" bez _

ja niestety dawałem z podkreślenie i nie łączył mi z bazą


Użytkownik SUICIDE edytował ten post 16.08.2015 19:44

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: sklep

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych