Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Crash serwera na wszystkich wersjach diablo moda.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 16.07.2009 14:30

Witam, chciałem wgrać na swój serwer diablomoda i jak go wrzuciłem, wchodzę na serwer po 1-5 sekundach serwer crashuje...

W konsoli serwera wyskakuje taki błąd:

FATAL ERROR (shutting down): PF_WriteString_I called with no active message

A mi w konsoli w grze:
NET_GetLong:  Ignoring duplicated split packet 1 of 2 ( 1391 bytes )
NET_GetLong:  Ignoring duplicated split packet 2 of 2 ( 281 bytes

w logach nic nie widzę aby coś kolidowało ;]

Proszę o pomoc ;]

Pozdrawiam.

Próbowałem na wersjach:

dbmod 5.4h
dbmod_5.3f
dbmod_5.9
  • +
  • -
  • 0

#2 mis

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:25
  • GG:
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 17.07.2009 08:09

wyłącz wszystkie pluginy dodatkowe (czyli mają zostać podstawowe + diablo) i sprawdź
u mnie plugin napisyPL.amxx robił ten błąd
  • +
  • -
  • 0

#3 Batonik

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 17.07.2009 15:56

//edit

Sprawdzałem wcześniej wyłączyłem sam diablomod i serwer działał włączyłem i crash ;]
  • +
  • -
  • 0

#4 mikus

    Ekipa PGC

  • Użytkownik

Reputacja: 72
Pomocny

  • Postów:406
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Wola
Offline

Napisano 18.07.2009 07:48

To podaj plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

#5 Batonik

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 18.07.2009 11:48

już sobie poradziłem zainstalowałem na nowym serwerze i działa...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych