Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Jaki plugin roundsound wybrać ?Co byś cie mi polecili


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 dawidxi

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:216
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.01.2014 15:35

Witam,otóż od mam problem z wgraniem pluginu roundosund na swój serwer.Tzn. wgrywałem ten plugin z tej strony http://amxx.pl/topic...d-round-sounds/ lecz nie działa.Tzn. na ekranie pojawia się napis że można włączyć i wyłączyć muzykę i wszystko lecz muzyka w ogóle nie działa żadna nie wiem dlaczego.Oto mój plik roundsound.ini:


; CT Sounds
"sound/misc/muza_cod/rs1.mp3" "CT"
"sound/misc/muza_cod/rs2.mp3" "CT"
"sound/misc/muza_cod/rs3.mp3" "CT"
"sound/misc/muza_cod/rs4.mp3" "CT""
"sound/misc/muza_cod/rs5.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/misc/muza_cod/rs6.mp3" "T"
"sound/misc/muza_cod/rs7.mp3" "T"
"sound/misc/muza_cod/rs8.mp3" "T"
"sound/misc/muza_cod/rs9.mp3" "T"
"sound/misc/muza_cod/rs10.mp3" "T"

A jeszcze takie pytanie dotyczące tego pluginu te cvary co tam są napisane i to "erc_random_precache "2"" należy wgrać do pliku cvars czy amx.cfg bo ja wgrywałem to do cvars ale już sam nie wiem.Jeżeli wiecie jak mi pomóc to bardzo bym prosił o jakieś rady jak to naprawić by działało poprawnie a jeżeli znacie lepszy plugin tego typu to dajcie linka.



#2 wezmnienozem

    Zaawansowany

  • Girl

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:148
  • Imię:Anka
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 24.02.2014 11:25

Zapewne mają zły format. polecam program FormatFactory. Stary ale przydatny. Atrybuty to : 

22,050 kHz; bitów 16; Mono 43 kb/s

 

cvary wgrywasz do :

amx.cfg

 

 


  • +
  • -
  • 0

Pomogę z grafiką, CS i przy tworzeniu stron internetowych xD


#3 Ejdrien_xD

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:79
  • GG:
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Zgorzelec
Offline

Napisano 25.02.2014 13:46

Zapewne mają zły format. polecam program FormatFactory. Stary ale przydatny. Atrybuty to : 

22,050 kHz; bitów 16; Mono 43 kb/s

 

cvary wgrywasz do :

amx.cfg

44kHz, stereo, 256 kb/s, .mp3

Ten format zawsze działa.


  • +
  • -
  • 0

Pijemy-Rozrabiamy.pl - Sieć Serwerów Na Bombie

 

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#4 wiktor192

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:BaseBuilder
  • Lokalizacja:REKLAMA
Offline

Napisano 27.02.2014 20:28

Ma racije


Mój serwer BaseBuilder  IP: 80.82.16.67:27030

 

b_350_20_2CD50C_2CD50C_000000_000000.png


#5 wezmnienozem

    Zaawansowany

  • Girl

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:148
  • Imię:Anka
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 28.02.2014 08:31

 

Zapewne mają zły format. polecam program FormatFactory. Stary ale przydatny. Atrybuty to : 

22,050 kHz; bitów 16; Mono 43 kb/s

 

cvary wgrywasz do :

amx.cfg

44kHz, stereo, 256 kb/s, .mp3

Ten format zawsze działa.

 

 

Wiem, że działa ale to jest taki kompromis między jakością a wagą pliku. Jest to najlepsza jakość względem wagi pliku bo różnicy nie odczuje nikt.

 


  • +
  • -
  • 0

Pomogę z grafiką, CS i przy tworzeniu stron internetowych xD





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych