Elo mam problem zrobiłem perk tylko że po użyciu spadochronu perk nie bedzie zmiejszal grawity
proszę o zrobienie tego aby spadochron nie takjakby nie wyłaczał tej funkcji perku
Użytkownik TheMarkerxD edytował ten post 10.01.2014 23:49
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Najlepsza odpowiedź MrBully, 11.01.2014 00:07
no cóż obecny spadochron jaki jest pod przyciskiem e jest spoko ten to automat nwm bo uważam ze ten ktory mam pod przycisk e jest i raczej się to nie zmieni
Czekam dalej :3
ps like na zachete a co tam chciałeś pomóc i to się liczy :3
ale zobacze może jednak wgra sie ten spadochron
Przejdź do postuNapisano 10.01.2014 23:49
Elo mam problem zrobiłem perk tylko że po użyciu spadochronu perk nie bedzie zmiejszal grawity
proszę o zrobienie tego aby spadochron nie takjakby nie wyłaczał tej funkcji perku
Użytkownik TheMarkerxD edytował ten post 10.01.2014 23:49
Napisano 11.01.2014 00:07 Najlepsza odpowiedź
no cóż obecny spadochron jaki jest pod przyciskiem e jest spoko ten to automat nwm bo uważam ze ten ktory mam pod przycisk e jest i raczej się to nie zmieni
Czekam dalej :3
ps like na zachete a co tam chciałeś pomóc i to się liczy :3
ale zobacze może jednak wgra sie ten spadochron
Użytkownik TheMarkerxD edytował ten post 11.01.2014 00:13
Raygun Call of duty Black OpsNiedokończony port raygun z Call of duty Black Ops Napisany przez rzeznik9871, 12.08.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
[ROZWIĄZANE] [QTM.Peyote] Dopisanie informacji do /klasyNapisany przez Lakrouss, 04.04.2024 ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Perk
[ROZWIĄZANE] Perk ktory pozostawia tylko knifeNapisany przez DenY, 01.02.2023 ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Perk
[ROZWIĄZANE] prozba o perk nidzisniewidocznychNapisany przez Anonimowy09, 28.01.2023 ![]() |
|
![]() |
||
CoD Nowy
Blokada broni przy zmianie klasyNapisany przez scythe1, 13.10.2022 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych