←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Fps malo ze skacze to jest ich malo

• +
  • -
maniana - zdjęcie maniana 06.01.2014

Witam. Mam problem z fpsami. Mam ich ok 30 ale jak jest jakis granat czy bełt z kuszy to jest ich 5-7 nie da sie tak grac....

mam laptopa procek i5  4 gb ram 2 karty graficzne intela HD i nvidie gt 540m. Wiecie w czym jest problem bo wydaje mi sie ze nie chodzi o komputer ?

Odpowiedz

FreshuPL - zdjęcie FreshuPL 06.01.2014

Na jakiej platformie grasz? Steam czy non steam.

Na jakiej grafice grasz? Może to być związane z nią.

Może to być związane z configiem, ustawieniami grafiki, włączonymi programami, zaśmieconym komputerem.

Pobierz program CCleaner, zainstaluj, kliknij Analiza, gdy już Ci zanalizuje kliknij Uruchom Cleaner, odczekaj. Następnie przejdź do kliknij Skanuj by znaleźć problemy, a gdy już Ci je znajdzie kliknij napraw zaznaczone problemy.

Wyłącz synchronizację pionową.

Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam.

Odpowiedz

• +
  • -
glut - zdjęcie glut 06.01.2014

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum

InneOprogramowanieProblemy

do

Counter-Strike 1.6Problemy
Odpowiedz

• +
  • -
maniana - zdjęcie maniana 06.01.2014

gram na steamie ggram na open GL ccleaera mam i skanowalem ustawienia zmienialem i nadal nic :/

Odpowiedz

• +
  • -
ex0 - zdjęcie ex0 06.01.2014

http://www.eset.pl/Pobierz/Dodatkowe_narzedzia/ESET_Online_Scanner

Przepiernicz kompa tym.
Znając życie albo biedak ledwo zipie bo jesteś złym kut.... nie dbającym o niego !
Albo masz wirusy . :^D

Odpowiedz

• +
  • -
ShoutMe - zdjęcie ShoutMe 09.01.2014

Aktualizuj sterowniki karty graficznej i ustaw po otworzeniu cs'a w   "Alt / Ctrl / Delate -  menadzer zadań - hl.exe - ustaw priorytet na Niski...     ja to przerabiałem niedawno i pomogło

Odpowiedz

• +
  • -
OverShot - zdjęcie OverShot 12.01.2014

Masz slaba karte graficzna na tym to sie to tibia bedzie ciac ratuja cie jedynie specjalne sterowniki ktore wyciakaja 120% minus to gotowanie sie tej karty
Odpowiedz