Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działające bannery.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kultura

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:35
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 04.01.2014 22:24

Witam. Mam taki problem,że Na bannerach z GT piszę ,że serwery są off ,a tak naprawdę działają bez zarzutu ,może ktoś wie jaka jest temu przyczyna ?


  • +
  • -
  • 0

#2 Kolejorz1234

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 04.01.2014 22:34

Powiem tak, na gt serwer odswieża się co jakiś czas, też tak miałem

 


  • +
  • -
  • 0

#3 freetu

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:504
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 05.01.2014 00:20

Być może zaktualizował się gt akurat przy zmianie mapy. Sporadycznie też tak jest u mnie. Jeśli GT pokazuje że serwer jest wyłączony, możesz się zalogować na swoje konto i kliknąć przycisk "claim" następnie będziesz mógł wcisnąć "update status ..." w ten sposób ręcznie zaktualizujesz  status na gt.

U mnie sie sprawdza :P


  • +
  • -
  • 1

#4 Kultura

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:35
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 05.01.2014 00:45

Serwer Counter-Strike uruchomiłem ,lecz serwer ts3 nie chce się uruchomić piszę "could not scan server"

 

 

Zmieniam zdanie - Serwer Cs znowu się wyłączył :(


Użytkownik Kultura edytował ten post 05.01.2014 00:47

  • +
  • -
  • 0

#5 Kultura

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:35
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 05.01.2014 19:54

Banner działają  już bez zarzutu temat jest do zamknięcia.


  • +
  • -
  • 0

#6 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 05.01.2014 20:08

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych