Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Lag pod koniec rundy przy zabiciu lub zginięciu.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Exorcism

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mrągowo
Offline

Napisano 04.01.2014 12:12

Witam.

 

Mam problem na swoim serwerze. 

 

Otóż chodzi oto, że jak CT zabije ostatniego TT lub TT zabije ostatniego CT powstaje mini lag na 0,5 - 1 sec i potem znowu jest wszystko dobrze. 

 

Podaje swoje plugins.ini możliwe, że jest to spowodowane jakimś pluginem.

 

Proszę o Pomoc Pozdrawiam Daniel.ad_manager.amxx  

 

admin_spec_esp.amxx 

adminlisten.amxx 

amx_ip.amxx  

czat_log.amxx  

dontsayips.amxx  

no_advertisement.amxx

ptb.amxx   ;

xredirect.amxx debug   ;

extreme_bancfg2.amxx  ;b

hpk.amxx  ;

poprawne_rate.amxx

fragcounter.amxx 

realnadedrops.amxx

grenade_trail.amxx

polski_cs.amxx

alt_end_round_sounds.amxx debug

best_player.amxx

zegarek.amxx

deathinfo.amxx  ;

GHW_Weapon_Replacement.amxx  

vip.amxx

gameMenu.amxx

wynik.amxx

ultimate_sounds.amxx

resetscore.amxx

parachute.amxx

czerwony_ekran.amxx

fakefull_original.amxx

ultimate_warmup.amxx

skull.amxx

backweapons.amxx

abd.amxx

descriptive_fire_in_the_hole.amxx

deathbones.amxx

 


  • +
  • -
  • 0

------>WEJDŹ NIE POŻAŁUJESZ ^^ b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png<-----WEJDŹ NIE POŻALUJESZ ^^


#2 R3D BuLL

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:123
  • GG:
  • Lokalizacja:Lodz
Offline

Napisano 04.01.2014 12:20

Podaj error logi/ wycinek z konsoli
  • +
  • -
  • 0

#3 Wielkie Jol

    REPREZENTUJE SIEBIE I CAŁĄ GALAKTYKĘ

  • Support Team

Reputacja: 678
Wszechmogący

  • Postów:1258
  • GG:
  • Lokalizacja:AMXX
Offline

Napisano 04.01.2014 12:31

Najwidoczniej przy rozpoczęciu rundy za dużo danych jest wysyłanych ( modele, dźwięki, wiadomości hud, etc.) to wszystko ma wpływ na to.


  • +
  • -
  • 0

"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad. Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr" - Nathaniel Borenstein.


#4 Exorcism

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mrągowo
Offline

Napisano 04.01.2014 12:36

 

L 01/04/2014 - 01:24:23: Start of error session.

L 01/04/2014 - 01:24:23: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20140104.log")
L 01/04/2014 - 01:24:23: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:24:23: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:24:33: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:24:33: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:25:29: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:25:29: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:27:49: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:27:49: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:30:09: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:30:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:32:29: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:32:29: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:34:44: [AMXX] Run time error 4 (plugin "best_player.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:34:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:34:49: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:34:49: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:37:04: [AMXX] Run time error 4 (plugin "best_player.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:37:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:37:09: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:37:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:39:24: [AMXX] Run time error 4 (plugin "best_player.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:39:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:39:29: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:39:29: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:41:44: [AMXX] Run time error 4 (plugin "best_player.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:41:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:41:49: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:41:49: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:44:04: [AMXX] Run time error 4 (plugin "best_player.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:44:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:44:09: [AMXX] Run time error 4 (plugin "wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/04/2014 - 01:44:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/04/2014 - 01:45:25: Start of error session.

 


  • +
  • -
  • 0

------>WEJDŹ NIE POŻAŁUJESZ ^^ b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png<-----WEJDŹ NIE POŻALUJESZ ^^


#5 R3D BuLL

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:123
  • GG:
  • Lokalizacja:Lodz
Offline

Napisano 04.01.2014 12:38

Dopisz debug po
wynik.amxx
i po
best_player.amxx

Użytkownik R3D BuLL edytował ten post 04.01.2014 12:39

  • +
  • -
  • 0

#6 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 04.01.2014 12:38

dopisz po pluginie "debug"

best_player.amxx debug

wynik.amxx debug

to powyższe errory znikną.


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#7 Exorcism

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mrągowo
Offline

Napisano 04.01.2014 12:40

Dziękuję.

 

Lecz problem w tym nie tkwi bo przed tym jak nie było tych pluginów, to i tak był ten dziwny problem z lagiem.


  • +
  • -
  • 0

------>WEJDŹ NIE POŻAŁUJESZ ^^ b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png<-----WEJDŹ NIE POŻALUJESZ ^^


#8 R3D BuLL

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:123
  • GG:
  • Lokalizacja:Lodz
Offline

Napisano 04.01.2014 12:42

Jezeli nie pomoze radze wylaczyc wszystkie pluginy, i po kolei wlaczac i sprawdzac czy wystepuje blad.
  • +
  • -
  • 0

#9 Wielkie Jol

    REPREZENTUJE SIEBIE I CAŁĄ GALAKTYKĘ

  • Support Team

Reputacja: 678
Wszechmogący

  • Postów:1258
  • GG:
  • Lokalizacja:AMXX
Offline

Napisano 04.01.2014 12:51

dopisz po pluginie "debug"

best_player.amxx debug

wynik.amxx debug

to powyższe errory znikną.

Nie znikną, tylko serwer "wskaże które linijki w kodzie są błędne "

 

Dziękuję.

 

Lecz problem w tym nie tkwi bo przed tym jak nie było tych pluginów, to i tak był ten dziwny problem z lagiem.

To może powodować również plugin wynik.amxx oraz best_player.amxx, ponieważ dopiero pod koniec rundy są one "wywoływane", co mam na myśli, wyświetlanie najlepszego gracza oraz podsumowywanie wyniku drużyn. Dopisz debug w plugins.ini po ich nazwach i wstaw kolejne error logi. I sma od plików.


  • +
  • -
  • 0

"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad. Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr" - Nathaniel Borenstein.


#10 Exorcism

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mrągowo
Offline

Napisano 04.01.2014 13:14

Nie przetrzymuje plikow *sma od tych pluginów. Wyłączę te dwa pluginy i dam znać czy coś się zmieniło.


  • +
  • -
  • 0

------>WEJDŹ NIE POŻAŁUJESZ ^^ b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png<-----WEJDŹ NIE POŻALUJESZ ^^


#11 Exorcism

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mrągowo
Offline

Napisano 04.01.2014 16:20

Dalej ten sam problem. Proszę o pomoc.


  • +
  • -
  • 0

------>WEJDŹ NIE POŻAŁUJESZ ^^ b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png<-----WEJDŹ NIE POŻALUJESZ ^^


#12 Exorcism

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Mrągowo
Offline

Napisano 05.01.2014 18:46

@refresh 

 

Dalej mam problem z tymi lagami pomoże ktos ?


  • +
  • -
  • 0

------>WEJDŹ NIE POŻAŁUJESZ ^^ b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png<-----WEJDŹ NIE POŻALUJESZ ^^





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych