Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Mam problem, you to have entry to the server


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 borsuk222

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 13.07.2009 17:37

Witam!! Mam problem. Probowalem dac admina koledze, wpisalem w users.ini "nick" "hasło" "cdjz (itd)" "a". On u siemie na kompie wpisal setinfo _pw "hasło". Nie dało w dalszym ciągu mu admina. Wpisałem w konsoli amx_addadmin , pisalo mi ze to "a" jest unknow command noto usunolem to i wyskoczylo ze dodano 2 admina poczym wszystkich z servera wyzuciło i wyskakuje komunikat (nawet tym co nie mają admina, wszystkim oprócz mnie "you to have entry to the server") admini mają u siebie w cfg to haslo co ja w users i to występuje. Z pliku users na swoim kompie usunołem admina, tak jak wczesniej było, ale dalej dzieje sie to samo, tylko ja moge wbic na serva. Server jest postawiony na luffa.pl Pomóżcie

#2 MaTusz

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:91
  • GG:
  • Lokalizacja:Stargard Szczeciński
Offline

Napisano 13.07.2009 17:49

wydaje mi się że flaga "z" powoduje błąd więc usuń ja i spróbuj (mogę się mylić)
jak wiadomo flage "z" posiada każdy użytkownik,mimo iż nie dopisujesz jej do users.ini
  • +
  • -
  • 0

#3 borsuk222

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 13.07.2009 17:56

ale gdzie to usnunoc?? w users.ini juz nie mam zadnego adma
  • +
  • -
  • 0

#4 MaTusz

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:91
  • GG:
  • Lokalizacja:Stargard Szczeciński
Offline

Napisano 13.07.2009 17:59

no w users.ini mogles zmienic ale skoro mowisz ze nie masz zadnego admina tam to sprawdz amxx.cfg czy masz dobra flage w "amx_default_access "z" tak powinno być dla graczy normalnych

mały edit
sprawdz jeszcze jaka wartosc masz przy "amx_mode" powinno byc "1"
  • +
  • -
  • 0

#5 borsuk222

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 13.07.2009 18:05

tak pisze

// AMX Mod X Configuration File
echo Executing AMX Mod X Configuration File

// Default access for all non admin players (see users.ini for access details)
//
// Default value: "z"
amx_default_access "z"

[ Dodano: 13-07-2009, 19:10 ]
amx_mode wpisac w konsoli?? czy w amxx w folderze csa

[ Dodano: 13-07-2009, 19:11 ]
aaaaa tak jest

// Default value: 1
amx_mode 1

[ Dodano: 13-07-2009, 19:15 ]
no all jest dobrze z tego co mówisz

// Default value: 1
amx_mode 1
  • +
  • -
  • 0

#6 MaTusz

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:91
  • GG:
  • Lokalizacja:Stargard Szczeciński
Offline

Napisano 14.07.2009 10:11

Hmm pokaż admin.sma może lub sprawdz czy masz linie:
server_cmd("exec addons/amxx/amxx.cfg") // Execute main configuration file dokładnie taką samą jak jest tutaj

@zapodaj IP serwera o ile regulamin tego nie zakazuje
  • +
  • -
  • 0

#7 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 14.07.2009 12:26

W takim wypadku możesz podać ;)
Spróbuj wpisać w konsoli amx_reloadadmins. Próbowałeś restartu serwera?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych