Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Preblem z Cs'esem Steam



  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 freO

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Szydłowiec
Offline

Napisano 21.12.2013 17:55

Siema. Mój problem z Cs Steam wygląda tak.Jak grałem na NS wszystko było ok zainstalowałem Steama i jak gram na serwerze i gdy biegnę zacina mnie tylko nie ciągle tylko biegnę i np. co 50m taki ścin. Nie wiem co z tym zrobić


  • +
  • -
  • 0

#2 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 21.12.2013 18:30

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

Counter-Strike 1.6Problemy
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#3 HaX GaminG

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:73
  • GG:
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 21.12.2013 18:38

Nie wiem jak obliczyłeś 50m w cs'ie ,ale może spróbuj ustawić w procesach jak włączysz gre(ctrl+alt+del) priorytet hl.exe na niski.


Użytkownik HaX GaminG edytował ten post 21.12.2013 18:39

  • +
  • -
  • 0

Zapraszam na mój serwer counter strike 1.6 - DD2+BF2 >> Free Odznaka [Weteran]

IP:213.189.52.237:27471

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Cs:GO [DD2/INF/NUKE/TRAIN] | 31.186.82.185:28060

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Forum: CsW


#4 freO

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Szydłowiec
Offline

Napisano 21.12.2013 18:59

No te 50m to tak było ze nie Ciągle mnie laguje tylko co kilka sekund. A z tym (ctrl+alt+del) już patrzałem nic nie daję :/


  • +
  • -
  • 0

#5 Lenar

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:38
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 21.12.2013 20:05

gl_vsync 0 w configu, -nofbo w parametrach startowych + jeśli masz kartę NVIDIA to są poradniki jak przy pomocy nvidiainspectora zmienić ustawienia karty


b_350_20_6E6E6E_242424_FFFFFF_000000.png


#6 freO

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Szydłowiec
Offline

Napisano 22.12.2013 11:07

gl_vsync 0 wtedy tak szybko biegałem a gl_vsync 1 trochę lepiej ale ścina 


  • +
  • -
  • 0

#7 freO

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Szydłowiec
Offline

Napisano 22.12.2013 12:02

A karte mam Radeon X1300 Series


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych