Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
AMXBans 6.x

Zły czas unixowy

amxbans 6.x

Najlepsza odpowiedź Grzegorz93, 25.12.2013 15:01

Ze względu że nie mogę edytować swojego posta jestem zmuszony napisać kolejnego. Problem został rozwiązany przez pomoc z hostingu. Nie wiem dokładnie co było nie tak, ale ja coś źle zrobiłem.

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Grzegorz93

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:311
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 18.12.2013 20:35

Cześć.

 

Mam problem z czasem uniksowym. Sprawdzałem 1304872526 , 1359827844 , 1274794622 i nie działa dalej poprawnie. Wyświetla godzinę do tyłu. Czas na serwerze jest poprawny.

 

Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem?


Użytkownik PL_Grzegorz edytował ten post 18.12.2013 20:36

  • +
  • -
  • 0

#2 EferenTM

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:117
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Olkusz
Offline

Napisano 25.12.2013 11:29

Zostaw pusty czas unixowy.

Nadpisze Ci samo o ile dobrze pamiętam.


  • +
  • -
  • 1

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pomogłem? Daj +, Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie motywuje!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

CS-FragMania.pl - Twoja sieć serwerów, zapraszam!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

#3 Grzegorz93

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:311
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 25.12.2013 14:18

Nadpisało mi i dalej nie działa. Tym razem na 1387976911.


  • +
  • -
  • 0

#4 Grzegorz93

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:311
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 25.12.2013 15:01   Najlepsza odpowiedź

Ze względu że nie mogę edytować swojego posta jestem zmuszony napisać kolejnego. Problem został rozwiązany przez pomoc z hostingu. Nie wiem dokładnie co było nie tak, ale ja coś źle zrobiłem.


  • +
  • -
  • 0





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych