Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Po zainstalowaniu mapy nie pobiera się plik ".wad"


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 bezel85

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:54
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 06.07.2009 22:26

Tak jak w temacie, po zainstalowaniu mapy na serwer, pobierają się pliki mapy, oprócz dwóch plików ".wad".
Mam tu na myśli mapę de_vostok. Zrobiłem plik ".res", ale i to nie pomogło... chyba, że źle go zrobiłem.
Poniżej link do mapy -> KLIK
* Plik ".res" w tej paczce jest tym "moim" plikiem, który zrobiłem.
Czy ktoś z "maperów" ma na to jakąś radę ?
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.07.2009 23:26

To nie możesz dać samego pliku res ?
  • +
  • -
  • 0

#3 disiz`

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:69
  • Lokalizacja:nn
Offline

Napisano 07.07.2009 01:07

Użyj ResGen'a.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych