Witam posiadam skrypt na kolorowe celownik i chciałbym żeby nie zaznaczał sam żeby były przezroczyste i może dało by rade ze jak ruszam myszka zmieniał kolor a nie jak klikam ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 30.11.2013 16:23
Napisano 01.12.2013 19:35
pOMOŻE KTOS
Napisano 01.12.2013 22:57
Ten temat został przeniesiony z forum
AMX Mod X → Pytania
do
Counter-Strike 1.6 → Skrypty/Configi
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
Napisano 01.12.2013 23:00
Ruchu myszy nie da się w ten sposób wyłapać skryptem, aby zmieniało Ci kolor celownika. Czyli się tak nie da... Poza tym skrypt jest całkowicie źle zrobiony...
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
Napisano 03.12.2013 20:42
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
DarkGL to mój autorytet.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ,
Boty na serwer paintballNapisany przez FuckIt, 27.12.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Perki do wykonania - Odpłatnie.Szukam kogoś Napisany przez NAVIK, 27.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Szukam Technika pod cs 1.6 JailBreakSzukanie Technika Napisany przez krylo, 20.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
ffa+bf2serwer 1.6 Napisany przez marcino2023, 07.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
serwerjaki serwer Napisany przez ArEcZeK, 24.10.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych