Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
PHP

Shoutbox by mati, problem z odświeżaniem

php

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Titaniumxd

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Górowo
Offline

Napisano 22.11.2013 14:10

Cześć, mój problem polega na tym że nie działa mi odświeżanie w shoutbox by Mati. Dopiero jak napisze jakąś wiadomość to pokazuje mi inne. Natomiast po odświeżeniu strony lub naciśnięciu przycisk "odśwież" wraca do poprzedniego stanu, w którym widać tylko postów.

Oczywiście są też błędy:

Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/csdust/public_html/shoutbox_view.php on line 509

Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/csdust/public_html/shoutbox_view.php on line 509

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'Array' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/csdust/public_html/shoutbox_view.php on line 509

Jeżeli potrzeba jakiejś informacji to proszę pisać


  • +
  • -
  • 0

#2 karolg987

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:51
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:C: /
Offline

Napisano 22.11.2013 17:19

shoutbox_view.php

 

Jak errory wskazują to nie ma tego pliku.


  • +
  • -
  • 0

#3 Titaniumxd

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Górowo
Offline

Napisano 22.11.2013 18:56

No i właśnie tutaj się zaczynają schody. Ten plik jest wgrany ale pokazuje że go nie ma ;/ Mogę go podesłać jeżeli to potrzebne


  • +
  • -
  • 0

#4 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 22.11.2013 21:33


shoutbox_view.php

Jak errory wskazują to nie ma tego pliku.

 

 

Nie bierz się za pomaganie, jeśli nie wiesz w ogóle o co chodzi..

 

@topic

Do funkcji include w linii 509 w w/w pliku jest podany parametr, który jest tablicą, a nie stringiem.


  • +
  • -
  • 1
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#5 Titaniumxd

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Górowo
Offline

Napisano 22.11.2013 23:13

Nie mam pojęcia co to znaczy, ale to chyba chodzi mniej więcej o to

? '' . $name . ' assign_block_vars('shoutrow', array( 'DELMSG' => $delmsg, 'EDITMSG' => $editmsg, 'ROW_CLASS' => (!($i % 2)) ? $theme['td_class1'] : $theme['td_class2'], 'NAME' => $name, 'EMBLEMAT' => $myavatar, 'DATE' => $date, 'MSG' => ' ' . word_wrap_pass(replace_encoded($msg))) ); $i++; } while ( $row = $db->sql_fetchrow($result) ); } } $template->assign_vars(array( 'T_HEAD_STYLESHEET' => $theme['head_stylesheet'], 'S_CONTENT_ENCODING' => $lang['ENCODING']) ); $template->pparse('body'); $db->sql_close(); if ( $do_gzip_compress ) { // // Borrowed from php.net! // $gzip_contents = @ob_get_contents(); @ob_end_clean(); $gzip_size = strlen($gzip_contents); $gzip_crc = @crc32($gzip_contents); $gzip_contents = @gzcompress($gzip_contents, 9); $gzip_contents = substr($gzip_contents, 0, strlen($gzip_contents) - 4); echo "\x1f\x8b\x08\x00\x00\x00\x00\x00"; echo $gzip_contents; echo pack('V', $gzip_crc); echo pack('V', $gzip_size); } exit; ?>

W microsoft word to jest podświetlone na niebiesko


  • +
  • -
  • 0

#6 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 23.11.2013 01:02

Micorsoft word nie służy do edycji plików php. Podaj zawartość okolic linii 509 z tamtego pliku, bo to co podałeś nie ma żadnego związku z tym problemem.


  • +
  • -
  • 0
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: php

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych