Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

zadziała?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 zGraferz

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:282
  • Imię:Filip
Offline

Napisano 03.07.2009 11:53

witam, czy ten plugin zadziała?

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
#include <fun>

#define PLUGIN "Wybieranie interpu"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "TeC."


public plugin_init() {
    register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
    register_clcmd("say /interp","func_interp")
    
}

public func_interp(id)
{

    new menu = menu_create("yDozwolone interpy - Wybiesz interp!","func_menu_interp")

    menu_additem(menu,"wex_interp 0.01","1",0)
    menu_additem(menu,"wex_interp 0.02","2",0)
    menu_additem(menu,"wex_interp 0.03","3",0)
    menu_additem(menu,"wex_interp 0.04","4",0)
    menu_additem(menu,"wex_interp 0.05","5",0)

    menu_setprop(menu,MPROP_EXIT,MEXIT_ALL)

    menu_display(id,menu,0)

}

public func_menu_interp(id,menu,item)
{
    if(item==MENU_EXIT)
    {
        menu_destroy(menu)
        return PLUGIN_HANDLED
    }

    new data[6], iName[64]
    new access, callback

    menu_item_getinfo(menu, item, access, data,5, iName, 63, callback)

    new key = str_to_num(data)

    switch(key)
    {
        case 1 : console_cmd (id,"ex_interp 0.01")
        case 2 : console_cmd (id,"ex_interp 0.02")
        case 3 : console_cmd (id,"ex_interp 0.03") 
        case 4 : console_cmd (id,"ex_interp 0.04")
        case 5 : console_cmd (id,"ex_interp 0.05")
    }
    return PLUGIN_HANDLED
}

  • +
  • -
  • 0

#2 naven

    Hero

  • Power User

Reputacja: 200
Profesjonalista

  • Postów:1088
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 03.07.2009 12:22

Czy nie szybciej spróbować samemu?
  • +
  • -
  • 0

#3 zGraferz

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:282
  • Imię:Filip
Offline

Napisano 03.07.2009 12:23

nie chce, żebyście to testowali, tylko czy nie widzicie błędów jako "specjaliści"
  • +
  • -
  • 0

#4 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 03.07.2009 14:13

Jako "specjalisci" szanujemy swoj czas? O:)
  • +
  • -
  • 0

#5 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 03.07.2009 14:30

Zajrzyj do nowego tutka robienia menu w nowym stylu. Funkcję obsługującą można uprościć do:
public func_menu_interp(id,menu,item)
{
    switch(item)
    {
        case 0 : console_cmd (id,"ex_interp 0.01")
        case 1 : console_cmd (id,"ex_interp 0.02")
        case 2 : console_cmd (id,"ex_interp 0.03")
        case 3 : console_cmd (id,"ex_interp 0.04")
        case 4 : console_cmd (id,"ex_interp 0.05")
    }
    return PLUGIN_HANDLED
}

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych