Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Jak pogodzić modele dla vipa i admina


Najlepsza odpowiedź Lacostii, 14.11.2013 23:09

Nie wydaje mi się bym zrobił źle, więc spodziewam się, że problem musiał być od początku w pluginie z modelem na ADMIN_IMMUNITY, który nie działał.

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tarasek

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Bystrzyca kłodzka
Offline

Napisano 14.11.2013 00:30

Mam modele dla vipa na ADMIN_LEVEL_G i tylko dla siebie na inmunited. Gdy wchodze na serwer pokazuje mi modele vipów. Czy można jakoś to pogodzić czy musze sobie odebrać flage "s" ?


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli nie potrafisz wgrać prostego VIP'a albo RS'ów to po co sie bierzesz za serwer ?! Przez takich jak ty CS padnie :/


#2 Lacostii

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:172
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 14.11.2013 02:53

Możesz przy modelu VIP'a dać warunek:

new flaga = get_user_flags(id);
if((flaga & ADMIN_LEVEL_G) && !(flaga & ADMIN_IMMUNITY))

Lub jeżeli są to 2 osobne pluginy to ten z modelem na ADMIN_IMMUNITY dać w plugins.ini po tamtym od VIP'a , lecz nie jestem pewien czy zadziała.


  • +
  • -
  • 0

Zapraszam na serwery Classic-Zone.pl . ;)

 

b_350_20_529B00_074900_FFFFFF_6DA500.png

b_350_20_B3390E_512015_FFFFFF_000000.png

 

http://1Polska.pl


#3 Tarasek

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Bystrzyca kłodzka
Offline

Napisano 14.11.2013 02:59

Są to 2 osobne pluginy ale to nie pomogło :P Tylko ja nie wiem w które miejsce dokładnie wkleić :P


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli nie potrafisz wgrać prostego VIP'a albo RS'ów to po co sie bierzesz za serwer ?! Przez takich jak ty CS padnie :/


#4 Lacostii

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:172
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 14.11.2013 16:26

Zrobione ;)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

Zapraszam na serwery Classic-Zone.pl . ;)

 

b_350_20_529B00_074900_FFFFFF_6DA500.png

b_350_20_B3390E_512015_FFFFFF_000000.png

 

http://1Polska.pl


#5 Tarasek

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Bystrzyca kłodzka
Offline

Napisano 14.11.2013 16:36

Już sprawdzam :P


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli nie potrafisz wgrać prostego VIP'a albo RS'ów to po co sie bierzesz za serwer ?! Przez takich jak ty CS padnie :/


#6 Tarasek

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Bystrzyca kłodzka
Offline

Napisano 14.11.2013 19:01

Nie działa :P wogóle żadnego modelu nie pokazywało po wgraniu tego ale już sobie poradziłem ;P Do zamknięcia


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli nie potrafisz wgrać prostego VIP'a albo RS'ów to po co sie bierzesz za serwer ?! Przez takich jak ty CS padnie :/


#7 Lacostii

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:172
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 14.11.2013 23:09   Najlepsza odpowiedź

Nie wydaje mi się bym zrobił źle, więc spodziewam się, że problem musiał być od początku w pluginie z modelem na ADMIN_IMMUNITY, który nie działał.


  • +
  • -
  • 0

Zapraszam na serwery Classic-Zone.pl . ;)

 

b_350_20_529B00_074900_FFFFFF_6DA500.png

b_350_20_B3390E_512015_FFFFFF_000000.png

 

http://1Polska.pl





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych