Opis
Autor: HubertTM
Plugin pozwala wysłać między graczami prywatne wiadomości! Plugin jest prosty - NIE wymaga wpisywania nicku gracza na say itd., do którego chcemy wysłać wiadomości, ponieważ tego gracza wybieramy z menu
Genialnie się spisuje, możesz gadać, plotkować na serwerze, obgadywać adminów
Na myśl przyjdzie, a co z reklamami? A no dodałem mini-filtr, który wychwyci ip i adresy stron bez problemu (nawet takie IP: 53x46x53x52/27015).
Dodałem także filtr najczęstszych wulgaryzmów - można usunąć sobie samemu wulgaryzmy poprzez edycję .sma
Komendy + Działanie
Say /pw - otwiera menu z graczami do oznaczenia do wyslania wiadomosci :) Obok nickow mamy w nawiasie ID gracza, zeby wysylac wiadomosc do danego gracza bez otwierania menu! (Patrz nizej)
Say /pw NUMEREK, NUMEREK2, NUMEREK3 W wersju 2.0 pojawilo sie szybkie wysylanie wiadomosci z juz z chatu wpisz /pw i numerki gracza z menu z nawiasu np. /pw 4 otworzy pole do pisania do gracza o id 4, a /pw 4,5,6,7 - otworzy menu do pisania do graczy 4,5,6,7
Najpierw z menu wybieramy gracza, następnie wpisujemy wiadomość jak na chacie, klikamy enter i to tyle
Inne informacje
Plugin został wyciągnięty z mojego VIP'a, ale powinno wszystko ładnie działać
Instalacja
Standardowa.
Cvar
pw_msgtoalive 1 // Czy zezwalac na podpowiadanie? Czyli wysylanie wiadomosci do zywych bedąc niezywym? // 1 - tak // 0 - nie
Changelog
Wersja 1.0:
- Podstawowa wersja - możliwość pisania tylko do jednej osoby.
Wersja 2.0c:
- Możliwość pisania do wielu osób! Zaznaczanie w menu jak i w say! /pw numerkizmenu
- Plugin porządkuje osoby w menu - osoby, do których pisaliśmy są na początku
- Graczy, których zaznaczyliśmy idą na początek menu.
- Łatwe wysyłanie kilku wiadomości na raz! Po wysłaniu wiadomości nadal mamy pole do pisania, dopóty dopóki nie wyślemy pustej wiadomości!
- Dodanie nowych wulgaryzmów.
- W menu nie pojawią się boty oraz HLTV!
- Wiadomość zawsze trafi do właściwej osoby - problemy były jak gracz w trakcie wybierania z menu - rozłączył się.
- Dodanie cvara pw_msgtoalive - czy można wysyłać wiadomość do żywych będąc nieżywym? Czyli zakaz podpowiadania
- Wiele innych!
Download
Załączone pliki
Użytkownik HubertTM edytował ten post 21.11.2013 21:51