Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Silnik

Zmiana klawisza użycia mocy klasy

silnik

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Katalończyk

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:37
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 12.11.2013 10:29

Chcę abyście zmienili klawisz użycia mocy klasy z "x" na "v" .
Z góry dzięki . Będą "+" :)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

Zapraszam na 'świeży' serwer Shotownia

[Cod Mod] [Hard Exp]

b_350_20_322CC4_00000A_FFFFFF_000000.png

 

Mogę komuś płatnie pomóc w zrobieniu dowolnego serwera CS 1.6 . GG : 13705769


#2 Vasto_Lorde

    Cham

  • Power User

Reputacja: 252
Wszechwidzący

  • Postów:620
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maćko
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 12.11.2013 11:23

Masz:

    register_clcmd("useperk", "UzyjPerku");
    register_clcmd("radio3", "UzyjPerku");
    register_clcmd("useskill", "UzyjSkilla");
    register_clcmd("radio2", "UzyjSkilla");

Na komendę radio2 (w cs ustawionie domyślne - x). Jeśli chcesz zmienić klawisz na v, zbinduj sobie tą komendę na v.


  • +
  • -
  • 0

#3 mastah7991

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:387
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.11.2013 11:58

to tak musisz zrobić auto bind w czasie wchodzenia na serwer 

 

jedyny problem to taki że nie podam Ci na to funkcji gdyż ponieważ z tego co wiem jest to zakazane 

chyba że się mylę 

public client_connect(id)
{
	//code
}

użyj tego w tej funkcji

client_cmd(index, const command[])

  • +
  • -
  • 0

#4 Katalończyk

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:37
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 12.11.2013 12:01

Dzięki za wskazówki ale ja jestem zielony i nie wiem jak to zrobić . Moja wiedza w Cod Modzie ogranicza się do zmieniania pluginu z klasy na perk :D

Podeśle ktoś gotowca zrobionego z silnika z pierwszego posta ?

 


  • +
  • -
  • 0

Zapraszam na 'świeży' serwer Shotownia

[Cod Mod] [Hard Exp]

b_350_20_322CC4_00000A_FFFFFF_000000.png

 

Mogę komuś płatnie pomóc w zrobieniu dowolnego serwera CS 1.6 . GG : 13705769






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych