Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wyłączyłem amx i nie moge włączyć


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 gryzioch150

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:22
  • Lokalizacja:łódź
Offline

Napisano 10.11.2013 20:32

ostatnio chciałem ustawić waypinty dla podbotów (Pobrałem Podbot 2.5) ale wyłączył się AMX Mod X.

Usunąłem folder Podbot z cstrike i folder cfg (który był dołączony do downloadu)

ale także podmieniłem przez przypadek plik liblist.gam

Może to wina liblist.gam?

Mam folder addons w cstrike a więc nie wiem dlaczego serwer nie reaguje na amx mod.

 

PS. nie mówcie o reinstallu bo mam dużo pluginów 

 

Proszę o pomoc



#2 killer98

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 11.11.2013 00:24

Ściągnij folder addons na dysk, reinstaluj amxx i wrzuć pliki od nowa. Możliwe że porypałeś podbotami coś w plikach amx. To taki szybki reinstall :) Nie zajmie ci dużo czasu :P Nie będziesz musiał nic wpisywać.


  • +
  • -
  • 0

Pomogłem? Kliknij rep_up.png

b_350_20_FF0000_FF0000_000000_000000.png

Moimi autorytetami są: 6262 & 10153

Robię zabawy JailBreak i klasy CoD na zamówienie.


#3 gryzioch150

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:22
  • Lokalizacja:łódź
Offline

Napisano 11.11.2013 07:44

A czy tylko folder addons jest od AMX Mod? Czy są jeszcze jakieś inne pliki poza tym folderem?



#4 xRx

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:85
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.11.2013 08:44

Tylko folder Addons w którym jest kolejny folder o nazwie AMXMODX ...

 

Może spróbuj w PLUGINS.INI wyłączyć ten plugin podbot? Usuń tą linijke z tym pluginem po prostu.


http://Psychopaci.Eu
Nieobliczalne serwery gier!

ZAPRASZAMY

b_350_20_1A1A1A_1A1A1A_ADADAD_1A1A1A.png

b_350_20_1A1A1A_1A1A1A_ADADAD_1A1A1A.png

b_350_20_1A1A1A_1A1A1A_ADADAD_1A1A1A.png


#5 gryzioch150

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:22
  • Lokalizacja:łódź
Offline

Napisano 11.11.2013 10:01

Po AMX nadal nie ma śladu

Zrobie reinstall :/






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych