Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Client error


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 MietekTHC

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • GG:
Offline

Napisano 24.05.2008 22:13

2008/05/24 21:05:58 -
2008/05/24 21:05:58 - ------------------
2008/05/24 21:05:58 - sXe-I dll starting
2008/05/24 21:05:58 - version: 5.1
2008/05/24 21:06:01 - **** Hooked
2008/05/24 21:06:01 - **** Message [0]
2008/05/24 21:06:01 - **** Alias Offline
2008/05/24 21:06:01 - **** Backup ready
2008/05/24 21:06:01 - **** Open success
2008/05/24 21:06:01 - **** ControlTime [7822310]
2008/05/24 21:06:01 - **** Link ready
2008/05/24 21:06:01 - **** Listen server Offline
2008/05/24 21:06:01 - **** GL Command Offline
2008/05/24 21:06:01 - **** Finish [3868]
2008/05/24 21:06:11 - * Game Altered, remove modifications * (B) [30]
2008/05/24 21:06:12 - **** Remote Ip: 193.33.176.122
2008/05/24 21:06:12 - VALIDO
2008/05/24 21:11:50 - * Game Altered, remove modifications * (B) [30]
2008/05/24 21:11:50 - VALIDO
2008/05/24 21:12:06 - sXe-I dll closing

typ cs : ns/steam
  • +
  • -
  • 0

#2 fNK

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:27
  • GG:
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 25.05.2008 10:41

Też miałem ostatnio jakieś błędy z sXe...

Usuń całą zawartość katalogu z sXe(domyślnie C:Documents and Settings~USERMoje dokumentysXe Injected) i zainstaluj najnowszą wersję.
  • +
  • -
  • 0

#3 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 25.05.2008 12:25

2008/05/24 21:06:11 - * Game Altered, remove modifications * (<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='B)' /> [30]
przeinstaluj CS'a bo ten Twój jest jakiś modyfikowany albo ma niestandardowe pliki.
Możesz jeszcze opisać w który momencie wyskakuje błąd i dać logi z C:Program FilessXe InjectedsXe Injected.txt

#4 MietekTHC

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • GG:
Offline

Napisano 25.05.2008 14:34

2008/05/24 21:06:11 - * Game Altered, remove modifications * (<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='B)' /> [30]
przeinstaluj CS'a bo ten Twój jest jakiś modyfikowany albo ma niestandardowe pliki.
Możesz jeszcze opisać w który momencie wyskakuje błąd i dać logi z C:Program FilessXe InjectedsXe Injected.txt



Nie mam nic modyfikowanego. Jest to czysty cs non steam, wczoraj zainstalowany, gdyż na steamie mam problemy z tym najnowszym sXe, więc żeby się nie martwić to zainstalowałem ns. Jedyne co robiłem to zainstalowałem program ATI Tray Tools, w celu poprawienia ilości FPS.

[ Dodano: 25-05-2008, 15:35 ]

Usuń całą zawartość katalogu z sXe(domyślnie C:Documents and Settings~USERMoje dokumentysXe Injected) i zainstaluj najnowszą wersję.



Nie posiadam nawet takiego folderu.
  • +
  • -
  • 0

#5 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 25.05.2008 14:44

jaką masz wersje CS'a? spróbuj zainstalować patcha v21 alb v23

#6 kapu

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • GG:
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 25.05.2008 16:55

miałem to samo i dziś rozwiazalem ten problem.. to powod ATI!

ja mam sterowniki do radeona 9200 ATI i pzrez to mi nie dzialalo... podobno niektore stery ATI sa uznawane jak jakis cheat i przez to sxe wyruca z serwa..
zainstaluj inne sterowniki
jakas wersje Radeon Omega Drivers na pewno podziala :)
  • +
  • -
  • 0

#7 MietekTHC

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • GG:
Offline

Napisano 25.05.2008 19:30

Też tak właśnie myślałem, że to wina sterowników.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych