Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie moge zbanować nikogo na serwerze


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Styllek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.10.2013 18:51

A wiec wgrałem na serwer AMXBans GM 1.6 lecz kiedy przypisuje admina przez AMXBans to nie moge w ogóle odpalić "amxmodmenu",a kiedy przypisuje Admina przez user.ini , to działa mi Admin lecz nie moge banować. Wyglada o tak: Zbanuj Gracz>>Wybieram nick>>Na ile banuje>> Za co banuje>> i kiedy klikam enter nic sie nie dzieje,gracz nadal gra,a kiedy chce go zbanowac jeszze raz to nie moge ponieważ, jest na szaro i nie moge go wybrac. Tak samo jest z ss'ami . Robi ss ale gdy skonczy robic - nie banuje. 


  • +
  • -
  • 0

#2 BlackDead

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:228
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Czestochowa
Offline

Napisano 15.10.2013 19:34

Prawdopodobnie nie ma połączenia z bazą.
Sprawdź czy dobre dane dałeś w sql.cfg


Potrzebujemy Adminów i Ekipy na forum.Wejdz i sprawdz czy spełniasz wymagania!
www.cs-staraszkola.pl
•PaintBall+Klasy+Exp:  pb.cs-staraszkola.pl:27030
•Western Mod:  wm.cs-staraszkola.pl:27020
•Base Builder:  bb.cs-staraszkola.pl:27022
Zapraszam na: Cs-Reklamy.pl  oraz System-Wymiany.pl

#3 Styllek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.10.2013 20:52

Wszystko jest dobrze bo mam wgrane to na 2 serwerach a na 3 nie moge chodz robie wszystko tak samo.


  • +
  • -
  • 0

#4 BlackDead

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:228
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Czestochowa
Offline

Napisano 15.10.2013 20:57

Może z bazą nie może się łączyć ip tego serwera??
Dodaj do menagera zdalnych połączeń sql ip twojego serwera(bez portu) lub %.


Użytkownik BlackDead edytował ten post 15.10.2013 20:59

Potrzebujemy Adminów i Ekipy na forum.Wejdz i sprawdz czy spełniasz wymagania!
www.cs-staraszkola.pl
•PaintBall+Klasy+Exp:  pb.cs-staraszkola.pl:27030
•Western Mod:  wm.cs-staraszkola.pl:27020
•Base Builder:  bb.cs-staraszkola.pl:27022
Zapraszam na: Cs-Reklamy.pl  oraz System-Wymiany.pl

#5 Styllek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.10.2013 15:20

Dodane jest. I nadal nic.


  • +
  • -
  • 0

#6 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 16.10.2013 15:25

Serwer wyswietla sie na liscie serwerow w amxbans ?


ZabijamBoLubie.PL


#7 Styllek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.10.2013 15:32

Tak,tylko nie wiem czemu ,jak dodawałem 2 serwery (COD,4FUN) to dodał mi sie sam hosting serwera a przy FFA nie dodaje mi się w ogóle. nie wiem czy z tym jest problem ?


Użytkownik Styllek edytował ten post 16.10.2013 15:32

  • +
  • -
  • 0

#8 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 16.10.2013 15:39

w pliku amxbans.ini dodales IP serwera ?


ZabijamBoLubie.PL


#9 Styllek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.10.2013 16:30

Nie mam takiego pluginu na serwerach wogóle.


  • +
  • -
  • 0

#10 `Sernik

    `Profesjonalista !

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:269
  • Imię:Ernest
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 16.10.2013 16:47

amxbans.ini

co to?

 

sprawdź czy w amxbans.cfg masz tutaj swoje IP

 amxbans_server_address "xxxxx:xxxxx"


  • +
  • -
  • 0
b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png 193.33.176.67:27145
b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png 193.33.176.43:27015
b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png 193.33.176.66:27035

#11 Styllek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.10.2013 17:00

Okej, nie miałem tego adresu w tym . Wstawie go tam i po zmianie mapy powiem czy działa.

 

@EDIT

 

Nadal nic po do daniu ip do amxbans.cfg


Użytkownik Styllek edytował ten post 16.10.2013 17:14

  • +
  • -
  • 0

#12 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 16.10.2013 17:14

 

amxbans.ini

co to?

 

sprawdź czy w amxbans.cfg masz tutaj swoje IP

 amxbans_server_address "xxxxx:xxxxx"

 

 

zwyczajnie pomylilem rozszezenia ;)


ZabijamBoLubie.PL


#13 palarie

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:76
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.10.2013 17:27

Okej, nie miałem tego adresu w tym . Wstawie go tam i po zmianie mapy powiem czy działa.

 

@EDIT

 

Nadal nic po do daniu ip do amxbans.cfg

 

 

Ale mu mieszacie...

 

Rozwiązanie jest proste:

 

otwórz plik amxbans.cfg [w configs]

 

znajdź:

 amxbans_use_admins_file 1

i zamień na:

 amxbans_use_admins_file 0

Pobierz najnowszą wersję CS 1.6 PrO [Professional Edition]!
Temat z opisem i screenamiCS 1.6 PrO
Oficjalna strona: CS 1.6 Download

#14 Styllek

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.10.2013 17:29

Jak to zamieniam musze dodawać Adminów przez AMXBans, a wtedy nie wyswietla mi sie w ogóle amxmodmenu


Użytkownik Styllek edytował ten post 16.10.2013 17:29

  • +
  • -
  • 0

#15 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 16.10.2013 19:33

 

Okej, nie miałem tego adresu w tym . Wstawie go tam i po zmianie mapy powiem czy działa.

 

@EDIT

 

Nadal nic po do daniu ip do amxbans.cfg

 

 

Ale mu mieszacie...

 

Rozwiązanie jest proste:

 

otwórz plik amxbans.cfg [w configs]

 

znajdź:

 amxbans_use_admins_file 1

i zamień na:

 amxbans_use_admins_file 0

Czytaj caly temat, czyta mu admina a jedynei nie dziala banowanie...

 

Sprawdz jeszcze raz plik sql.cfg bo na 99% w nim lezy blad


ZabijamBoLubie.PL





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych