Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z grawitacją na 2 mapach


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 hudyzg

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 09.10.2013 19:46

Witam, mam problem, gdy wrzucam mapę de_prodigy i cs_office na swój serwer TP, to generalnie mapy działają, granice raszu też, ale nie ma tak jakby grawitacji... tzn HE po rzuceniu wiszą w powietrzu i wybuchają, a pociski z broni praktycznie w ogóle nie trafiają w przeciwnika.... pomógłby ktoś ? może ktoś z was miał już taki problem i wie co muszę zmienić/ustawić, żeby to zadziałało jak należy :) Z góry dziękuję za wszelką pomoc i czekam na wasze odpowiedzi. P.S mam full dostęp do ftp więc mogę testować wasze sugestie :)


(12.11.2013 13:52):
Pole "opis tematu" nie służy do kopiowania nazwy tematu, a do jego opisania.

  • +
  • -
  • -1

#2 GeDox

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 125
Zaawansowany

  • Postów:315
  • Steam:steam
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 15.11.2013 22:23

Wyłącz wszystkie pluginy i włączaj po kolei sprawdzając na serwerze. Jeżeli nic nie pomorze, sprawdź jakie ustawienie cvar sv_gravity ma serwer na w/w mapach.
  • +
  • -
  • 0

#3 killer98

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 15.11.2013 23:52

Prosimy plugins.ini. Na początek wpisz w amxx.cfg:

amx_cvar "sv_gravity 800"

  • +
  • -
  • 0

Pomogłem? Kliknij rep_up.png

b_350_20_FF0000_FF0000_000000_000000.png

Moimi autorytetami są: 6262 & 10153

Robię zabawy JailBreak i klasy CoD na zamówienie.


#4 CiachoCzek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:63
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.11.2013 22:35

To jest tylko an tych mapach ? Jeżeli nie sprawdź ustawienia server.cfg


  • +
  • -
  • 0

Lubie ciastka, czekoladowe ! :woohoo:

 


#5 hudyzg

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 17.11.2013 21:17

killer98 w amxx.cfg jest to wpisane. Problem jest tylko na tych 2 mapach. na mapach type de_ (takie sie zazwyczaj gra na TP) wszystko działa poprawnie, problem pojawia się na mapach, które wymieniłem w 1 poście.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych