+ Wiecej zyczen
- Stare + nowe zabawy
+ Rozbudowane menu TT / CT / SPEC
+ Dodatki takie jak "Dzielenie Graczy" "Pilka" "Spadochron" "i coś jeszcze" - wiem ze to jest w oddzielnych pluginach ale niech jest + crev do właczania ich
+ NIe wiem
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 26.10.2013 23:10
+ Wiecej zyczen
- Stare + nowe zabawy
+ Rozbudowane menu TT / CT / SPEC
+ Dodatki takie jak "Dzielenie Graczy" "Pilka" "Spadochron" "i coś jeszcze" - wiem ze to jest w oddzielnych pluginach ale niech jest + crev do właczania ich
+ NIe wiem
Napisano 27.10.2013 00:01
Co wy na to aby wiezień który ma freeday żeby miał jakąś unikalną czapke bo zdarza się że niektórzy strażnicy mają włączoną komende cl_minmodel 1 i wtedy nie widzą kto ma freedaya ?
Napisano 27.10.2013 00:28
Ja jestem, za i mam pytanie czy ten silnik będzie udostępniony
Zapraszam na CodMod 301 LvL FD UNIKAT!
IP: 31.186.87.54:27024
Napisano 27.10.2013 08:01
Ja to rozwiązałem po prostu dodaniem zielonej poświaty freedayowi oraz czerwonej poszukiwanemu, Tobie też tak radzę zrobić, będzie lepsze niż czapka.Co wy na to aby wiezień który ma freeday żeby miał jakąś unikalną czapke bo zdarza się że niektórzy strażnicy mają włączoną komende cl_minmodel 1 i wtedy nie widzą kto ma freedaya ?
Jeśli pyta nas o propozycje to chyba po to, żeby opublikowany silnik nas zadowolił.Ja jestem, za i mam pytanie czy ten silnik będzie udostępniony
Napisano 28.10.2013 16:29
Ja to rozwiązałem po prostu dodaniem zielonej poświaty freedayowi oraz czerwonej poszukiwanemu
wolał bym dodać jakiś osobny model bo są inne pluginy co zmieniają rendering / glow postaci i wtedy ten render zielony / czerowany zniknie.
Napisano 29.10.2013 17:14
Czapka jest najlepszym rozwiązaniem ja mam np. model vipa więc jak ma fd to ma dalej model vipa, a tak to będzie miał chociaż czapkę
Napisano 31.10.2013 12:52
Czapka jest najlepszym rozwiązaniem ja mam np. model vipa więc jak ma fd to ma dalej model vipa, a tak to będzie miał chociaż czapkę
Ja ustawiłem że jak ma ktoś vipa, to dodaje duszka lub free po jakimś czasie jak już zresetuje się model więźnia po starcie nowej rundy
Napisano 31.10.2013 14:27
+ exp mod
Paczka map COD - http://cs-boster.pl/...ter-strike-1-6/
Paczka map AIM - http://cs-boster.pl/...ter-strike-1-6/
Counter Strike 1.6 Non Steam v23 - http://cs-boster.pl/...m-v23-download/
Counter Strike 1.6 Non Steam v32 - http://cs-boster.pl/...m-v32-download/
Counter Strike 1.6 Non Steam v52 - http://cs-boster.pl/...-non-steam-v52/
Napisano 04.11.2013 19:14
Czy będzie naprawione mikro w zabawach? Bo na niektorych zabawach mikro ludziom przerywa lub po zabawie. Trzeba na nowo sie zalogowac na serw.
Na Kiedy jest planowany nowy silnik ?
Napisano 04.11.2013 19:16
na niektorych zabawach mikro ludziom przerywa lub po zabawie. Trzeba na nowo sie zalogowac na serw.
Miałem ten silnik na swoim serwerze ponad rok i nigdy czegoś takiego nie zauważyłem.
Napisano 05.11.2013 12:36
Norbi, na zabawach+muzyka do nich i wtedy występuje ten problem.
A co do tematu proponuje żebyś napisał menu w które bedzie dla wszystkich tkaie same lecz pierwszy podpunkt dla prowadzacego cos takiego:
1. Menu Prowadzacego(Wszystko dla ct)
2.Czapki
3.regulamin
itd
Napisano 05.11.2013 15:04
na zabawach+muzyka do nich i wtedy występuje ten problem.
Czyli na oryginalnym silniku było dobrze, więc nie wprowadzaj autora w błąd.
Napisano 05.11.2013 15:43
Dogłębniej rzecz biorąc to jednak w oryginalnym też jest muzyka (początek fd oraz kaczki). Chociaż dziwne, ja nigdy nie zauważyłem takiego problemu, pomimo że mam dodane muzyki do większości zabaw.Czyli na oryginalnym silniku było dobrze, więc nie wprowadzaj autora w błąd.na zabawach+muzyka do nich i wtedy występuje ten problem.
Napisano 05.11.2013 15:53
Jak się używa formatów .wav w zabawach to tak jest, komenda "stopsound" chyba przerywa także mikrofon na chwilę (nie jestem pewien, ale chyba tak).
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 05.11.2013 19:08
Co wy na to aby wiezień który ma freeday żeby miał jakąś unikalną czapke bo zdarza się że niektórzy strażnicy mają włączoną komende cl_minmodel 1 i wtedy nie widzą kto ma freedaya ?
Jestem za
+ exp mod
Po co jakiś exp mod na JB ? .. Przesada
Pomogłem daj
!
Napisano 06.11.2013 12:18
Czemu przesada? wg. mnie fajnie by było gdyby każdy miał range i wyświetlała się w hudzie obliczana np: na podstawie ilości przegranych godzin bo fragów nie zabardzo jak na JB
Napisano 06.11.2013 14:48
Czemu przesada? wg. mnie fajnie by było gdyby każdy miał range i wyświetlała się w hudzie obliczana np: na podstawie ilości przegranych godzin bo fragów nie zabardzo jak na JB
Lub ilość przeżytych rund
Napisano 06.11.2013 18:43
Nie każdy chce takie bajery, a i wykonanie wymaga wymyślania rang itd.
Sam u siebie zrobiłem już to dawno, w ogóle nie wpływa na rozgrywkę, więc po co to dodawać?
Gracze też nie zwracają na to większej uwagi, a ranga u mnie tez pojawia się jak najedziesz na gracza.
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 07.11.2013 21:20
kiedy można spodziewać się nowej paczki ? ;D
![]() |
[ROZWIĄZANE] Jailbreak pluginJailbreak plugin vip/svip Napisany przez Xiy, 23.03.2022 ![]() |
|
![]() |
||
Postać cs 1.6Napisany przez SzymonSmorag, 31.12.2020 ![]() |
|
![]() |
|||
ZyczeniaNapisany przez SzymonSmorag, 29.12.2020 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
[ROZWIĄZANE] [jailbreak] Mafiozo po wejsciu na serwerNapisany przez SzymonSmorag, 26.12.2020 ![]() |
|
![]() |
||
Szukam modeli do Jail Break !Szukam modeli do Jail Break. Napisany przez XhanysX, 25.12.2020 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych