Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Licznik c4 nie wyświetla się...

cod nowy

Najlepsza odpowiedź BizoN_, 02.10.2013 11:52

Ok, zrobiłem sam. Wystarczyło usunąć zegar z hudu. (może coś źle zrobiłem) on bugował  c4timer :D

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 BizoN_

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.10.2013 09:47

Witajcie, od wczorajszego dnia mam mały problem, mianowicie plugin od c4 nie wyświetla mi się (czasem na sekunde wyskoczy) czego może to być wina? A może to od mojego cs'a? bo akurat od przedwczoraj mi jakieś ruskie serwery się łączą przy odpalaniu cs.  (wcześniej normalnie się wyświetlało

 

Rozpiska pluginów.

 

Spoiler

 

Jak jeszcze coś będzie potrzeba to piszcie. Z góry dzięki.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_FFFFFF_1B1413_000000_000000.png


#2 Rodzyn

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 140
Zaawansowany

  • Postów:560
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Bielawa
Offline

Napisano 02.10.2013 10:37


A może to od mojego cs'a? bo akurat od przedwczoraj mi jakieś ruskie serwery się łączą przy odpalaniu cs

 

Jeżeli ruskie to radzę jak najszybciej przeinstalować cs'a 


Użytkownik Rodzyn edytował ten post 02.10.2013 10:37

  • +
  • -
  • 0

#3 BizoN_

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.10.2013 10:49

Odinstaluje, ale to może być spowodowane tym?


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_FFFFFF_1B1413_000000_000000.png


#4 BizoN_

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.10.2013 11:52   Najlepsza odpowiedź

Ok, zrobiłem sam. Wystarczyło usunąć zegar z hudu. (może coś źle zrobiłem) on bugował  c4timer :D


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_FFFFFF_1B1413_000000_000000.png






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych