Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z plikiem w_dual.mdl


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tayschrenn

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Sułkowice
Offline

Napisano 29.09.2013 16:59

Mam problem ... a mianowicie taki : 

 

FATAL ERROR (shutting down): Mod_NumForName: models/cod3/w_dual.mdl not found
 
Wie ktoś może o co chodzi ??
 
 
I jeśli by ktoś miał ten plik w_dual.mdl to prosiłbym o niego

Użytkownik Tayschrenn edytował ten post 29.09.2013 17:03

  • +
  • -
  • 0

#2 thespook

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:9
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.09.2013 17:11

zawsze najbespieczniej jest wgrywać pliki v_....mdl, nie wszystkie serwery akceptują zmiane modeli, musisz znaleźć oryginalne modele, wgrać je a potem wgraj plik v_


  • +
  • -
  • 0

#3 Tayschrenn

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Sułkowice
Offline

Napisano 29.09.2013 17:31

Taaa ale to jest serwer CoD i ja w ogóle nie wiem co to jest za plik i gdzie znaleźć "orginał" :( 


  • +
  • -
  • 0

#4 Tayschrenn

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Sułkowice
Offline

Napisano 29.09.2013 18:28

A teraz mam też taki :

 LoadLibrary failed on ??????????W??????????????W?????='?????????: ??????????W??????????????W?????='?????????: cannot open shared object file: No such file or directory
Host_Error: Couldn't get DLL API from ??????????W??????????????W?????='?????????!
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from ??????????W??????????????W?????='?????????!
email debug.log to linux@valvesoftware.com
Sun Sep 29 19:21:55 CEST 2013: Server restart in 10 seconds
Save as: C:\Users\piotr\Desktop\log1.txt
 
Ocb ?

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych