Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Lagi u niektórych graczy na steamie.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Equilibrium

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:248
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:CelaKarna
Offline

Napisano 28.09.2013 23:01

Posiadam serwer, na którym parę osób ma lagi. Lagi np. przy wyborze drużyny, strzelaniu. Te osoby mają lagi na steamie. Na non steamie ich już nie mają. Testowałem z nimi zaraz po reinstalacji z wyłączonym amxx i okazuje się, że nadal mają lagi więc pluginu to nie jest winą. Dzieję się to od aktualizacji steama. Gdy miałem parę serwerów to na 2 mieli lagi a na 2 nie. Hosting to pukawka. Obecny server LITE, reszta była MAX. Również na pewnym serwerze innej sieci problem występował. Nie wiem jak z tym się uporać. Prosiłbym o jakieś wskazówki do rozwiązania mojego problemu.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 


#2 Scorpion Flail

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 122
Zaawansowany

  • Postów:469
  • GG:
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 28.09.2013 23:45

Podaj binarki serwera.



#3 Equilibrium

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:248
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:CelaKarna
Offline

Napisano 29.09.2013 08:53

HLDS 5787
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 


#4 Ogen Dogen

    Guru

  • Power User

Reputacja: 222
Profesjonalista

  • Postów:713
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 29.09.2013 13:47

Wyłącz też inne pluginy jak metamod czy dproto i sprawdź czy nadal się tak dzieje , skontaktuj się z hostingiem czy przeprowadzają jakieś prace ? Ostatecznie możesz próbować przeinstalować serwer.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_360204_C20008_FFFFFF_000000.png 193.33.176.115:27015

 

94e23d811c.png

 


#5 Equilibrium

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:248
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:CelaKarna
Offline

Napisano 29.09.2013 14:31

Próbowałem w wyłączonymi również i to samo było. Na hostingu pracę by nie trwały parę miesięcy. Reinstalację robiłem.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 


#6 `Sernik

    `Profesjonalista !

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:269
  • Imię:Ernest
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.09.2013 15:20

Czasem lagi są dlatego, że ktoś ma STEAMA i słabego kompa. Ja też tak mam czasem, bo mam pentium D..  Ale skoro mówisz, ze na jednym serwie mają na drugim nie, to sprawdź czy serwery te nie są obciążane na łączu. Poproś hosting o dokładne zbadanie pingów i wszystkiego.


  • +
  • -
  • 0
b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png 193.33.176.67:27145
b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png 193.33.176.43:27015
b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png 193.33.176.66:27035

#7 Equilibrium

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:248
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:CelaKarna
Offline

Napisano 29.09.2013 15:21

To tylko parę osób ma lagi. Ja nie mam, jakby na łączu były lagi to mieliby wszyscy.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych