Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

ownserver nie działa od paru dni


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 lolek11

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:34
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 22.09.2013 13:56

Witam, wiecie może co sie dzieje z tym kiepskim hostingiem?? chce aktualizowac fastdownload, uruchomic serwer lecz niemoge włączyć ownserver.pl cały czas ładuje i nie włacza sie ... tylko dni serwera się tracą


  • +
  • -
  • 0

#2 Rodzyn

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 140
Zaawansowany

  • Postów:560
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Bielawa
Offline

Napisano 22.09.2013 14:03

To ty musisz mieć coś źle ustawione, bo mi ownserver dzieła bez problemu -_- xD


  • +
  • -
  • 0

#3 lolek11

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:34
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 22.09.2013 15:14

Jakąś ładuje ładuje i niechce, coś u nich jest nie tak, chyba nie opłacili stronki, nie tylko mi niedziała


  • +
  • -
  • 0

#4 CraZzy

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 66
Pomocny

  • Postów:120
  • GG:
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Trn
Offline

Napisano 22.09.2013 15:16

Mi tam laduje strone normalnie


  • +
  • -
  • 0

#5 lolek11

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:34
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 22.09.2013 15:24

https://www.facebook...354748921274141


  • +
  • -
  • 0

#6 Play 4FuN

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 407
Wszechobecny

  • Postów:659
  • Lokalizacja:de_dust2
Offline

Napisano 22.09.2013 18:23

@lolek, u mnie też się ładuje i ładuje, a jak się już załaduje, to nic nie można zrobić i pisze (od 2-3 dni)

 

Nasza strona nie mogła połączyć się z maszyną na której działa serwer gry.
Może byc to spowodowane chwilową przerwą na sieci w Polsce między naszą stroną a maszyną dedykowaną bądź zbyt dużą ilością połączeń z panelu do maszyny które limitujemy.
W przypadku otrzymywania przez dłuższy czas tego komunikatu oznacza to że na maszynie bądź sieci wystąpiła poważniejsza usterka i pracujemy nad jej rozwiązaniem.
Prosimy odświeżyć stronę bądź wejść ponownie w zarządzanie serwerem i sprawdzić czy ten status występuje dalej.

 


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych