Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Problem z niedziałającą klasą hunter

CoD Nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Milob

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.09.2013 08:41

Witam posiadam klasę zp_zcls_hunter i chciałbym żeby na F1 miał ten sprint no ale nie działa mi na serwerze próbowałem wszystkiego co z mojej strony i nie może przyspieszyć z normalnego biegu do tego 1000.0 proszę tu .sma

 

Załączony plik  zp_zcls_hunter.sma   5,35 KB  6 Ilość pobrań
  zp_zcls_hunter.amxx


(29.09.2013 01:39):
Zakaz załączania plików *.sma / *.sp na zewnętrznych hostingach.
(29.09.2013 01:41):
Zakładaj tematy w odpowiednich działach

Użytkownik Benio101 edytował ten post 29.09.2013 01:38
Interializacja zasobów dodatkowych


#2 next59

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.09.2013 08:46

Ta klasa jest OK. Musisz zbindowć klawisz. Jeśli chcesz mogę Ci spolszczyć ten plugin.


  • +
  • -
  • 0

Wbijać na http://cs-weed.pl/


#3 Milob

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.09.2013 08:49

Właśnie nie jest ok nie działa to przyspieszenie do 1000.0 proszę o naprawę i spolszczenie go 
/edit a i klawisz mam zbindowany działa ale nie przyspiesza jak powinno


Użytkownik Milob edytował ten post 21.09.2013 08:50


#4 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 29.09.2013 01:41

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy z pluginami

do

ModyCall of Duty ModProblemy





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych