←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Sourcebans Ostatni krok

Zablokowany

szaj - zdjęcie szaj 14.09.2013

Witam

Pisze tutaj,ponieważ mam dość spory problem mianowicie próbowałem zainstalować sourcebans z poradnikiem z tego forum i niesetety wszystko idzie dobrze,aż tu nagle w ostatnim kroku niewiem co zrobic (Chodzi o kork 5) Nie chce importować banów z amxbans bo takich tez nie posiadam co musze zrobić ? Tzn jak zakończyć instalacje na stronie WWW ? Spełniam wszystkie wymagania proszę o szybką pomoc tutaj lub na GG :) (47187845)

proszę o jak najszybszą pomoc,

Pozdrawiam.

Odpowiedz

• +
  • -
Wolen - zdjęcie Wolen 15.09.2013

1. Naciśnij import, a nastepnie spróbuj przejść dalej naciskajac OK nie uzupełniając pól.

2. Naciśnij import, uzupełnij pola danymi twojej bazy danych (może być pusta) i tyle ;P. Nie będzie banów to ich nie zczyta poprostu.

Jeśli nic nie zadziała to napisz :P.

Odpowiedz

szaj - zdjęcie szaj 15.09.2013

Niestety zaden sposob nie dziala sposób 1 poprostu daje ok przy importowaniu i nic :( Sposób 2 uzupełniam i wywala mi cos takiego:

Debug

Unknown MySQL server host 'p3307**_przemo' (1)

SQL Query type: CONNECT
Script: '/sourcebans/install/index.php'
SQL Query: p3307**_przemo
SQL Params: p3307**_przemo

Notice: Constant IN_SB already defined in /home/p3307**/public_html/sourcebans/install/includes/converter.inc.php on line 2

Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/p3307**/public_html/sourcebans/install/includes/converter.inc.php on line 11

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'p3307**_przemo' (1) in /home/p3307**/public_html/sourcebans/includes/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 358

Failed to connect to AMX Bans database

Użytkownik szaj edytował ten post 15.09.2013 17:37
Odpowiedz
Zablokowany