←  OFF Topic

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Jaki jest najpopularniejszy MoD serwer akt...

• +
  • -
MisiekCs - zdjęcie MisiekCs 06.09.2013

Siema.

Jaki teraz jest najpopularniejszy mod serwer cs 1.6 ? :D

Pytam was, bo chcę założyć serwer a nie wiem jaki ^.-

Odpowiedz

• +
  • -
Rzeznik1 - zdjęcie Rzeznik1 07.09.2013

Ja bym powiedział COD MOD Fast XP.

Odpowiedz

Daj buziaka - zdjęcie Daj buziaka 07.09.2013

COD 201

Odpowiedz

• +
  • -
Rodzyn - zdjęcie Rodzyn 07.09.2013

Na pewno jakiś CodMod, era tej modyfikacji pod cs'a ciągle trwa :D

Odpowiedz

• +
  • -
Engi - zdjęcie Engi 07.09.2013

Patrząc na zakładkę internet w cs'ie stwierdzam że najwięcej jest codmodów różnej maści, a po nich serwery  FFA

Odpowiedz

mechaniczny - zdjęcie mechaniczny 07.09.2013

Co innego , najbardziej popularny , co innego najbardziej lubiany , i przez kogo :) .

Najwięcej codów , ale grają na nich głównie dzieci , bardziej doświadczeni gracze, grają , na dd2 , ffa i ewentualnie 4funach , lub gg/dm

Odpowiedz

• +
  • -
DarkGL - zdjęcie DarkGL 07.09.2013

Najwięcej serwerów cod mimo że jest tyle różnych ciekawych i nieszablonowych modów :)

Odpowiedz

• +
  • -
glutex - zdjęcie glutex 07.09.2013

Z jakieś pół roku temu sprawdzałem na GameTrackerze ile czego jest. Na pierwszym miejscu FFA, na Drugim były serwery jednomapowe (Only DD2/Only Inferno), na trzecim 4FuN, potem wielkie nic i TP, serwy typu CodMod, Diablo iyp. nawet nie pierdziały przy ilości powyższych.

P.S.

Nie wiem jak jest teraz...
Odpowiedz

• +
  • -
mastah7991 - zdjęcie mastah7991 07.09.2013

pytanie jest o Polske czy caly swiat?

ja np zagranicznych codow malo widze
w top na gt jest np duzo zombie

zalezy jak sie patrzy na to ;)
Odpowiedz

• +
  • -
Loverboy :** - zdjęcie Loverboy :** 07.09.2013

W polsce wiele dzieci chce zaistnieć i kupuje serwer za niską cenę na marnym hostingu. Następnie najprawdopodobniej stawiają serwer cod mod :)

Na jakie forum cs bym nie wszedł to jest 1 serwer i to cod mod ;) W dodatku 0/16. Nie polecam coda bo tych serwerów jest pełno w sieci, przynajmniej w polsce.

Gracze wolą popykać teraz w FFA/ Only dd2/ Zombie Plague/ CTF. Piszę o modach które przyciągają graczy i są łatwe w rozreklamowaniu :)

Pozdrawiam

Odpowiedz

• +
  • -
d0naciak - zdjęcie d0naciak 07.09.2013

Z jakieś pół roku temu sprawdzałem na GameTrackerze ile czego jest. Na pierwszym miejscu FFA, na Drugim były serwery jednomapowe (Only DD2/Only Inferno), na trzecim 4FuN, potem wielkie nic i TP, serwy typu CodMod, Diablo iyp. nawet nie pierdziały przy ilości powyższych.

P.S.

Nie wiem jak jest teraz...

Może dlatego że twórcą CodMod'a jest polak? Tak samo jak diablo...jedyne zagraniczne jmody jakie sa dosyć znane to PB, DR, War3ft, Super Hero itd.

Odpowiedz

• +
  • -
Droso - zdjęcie Droso 07.09.2013

Także Diablo i CodMod pierw były na amxx.pl i są tutaj wspierane bardziej, bo w końcu to Polacy jak @up napisał.

W Polsce na pewno królują FFA i Cod Mod

Odpowiedz

(Kalifta) - zdjęcie (Kalifta) 07.09.2013

Czyli marzenie postawienia CoD'a poszło w piz** że tak powiem. Widać nie ma co kasy marnować bo i tak nikt nie wbije. Szczerze nie widziałem jeszcze serwerowni bez CoD'a. Szkoda że Peyot już skończył z modami, może coś jeszcze lepszego by wydał. Czyli jak CoD odpadł pozostaje FFA...

Odpowiedz

• +
  • -
mastah7991 - zdjęcie mastah7991 07.09.2013

dobrym aspektem jest zombie mod 

na stronie / blogu darkgl'a jest fajny odnośnik do strony gdzie do zombie jest dużo pluginów :)

Odpowiedz