Jaki jest najpopularniejszy MoD serwer akt...
MisiekCs
06.09.2013
Siema.
Jaki teraz jest najpopularniejszy mod serwer cs 1.6 ?
Pytam was, bo chcę założyć serwer a nie wiem jaki ^.-
Engi
07.09.2013
Patrząc na zakładkę internet w cs'ie stwierdzam że najwięcej jest codmodów różnej maści, a po nich serwery FFA
mechaniczny
07.09.2013
Co innego , najbardziej popularny , co innego najbardziej lubiany , i przez kogo .
Najwięcej codów , ale grają na nich głównie dzieci , bardziej doświadczeni gracze, grają , na dd2 , ffa i ewentualnie 4funach , lub gg/dm
DarkGL
07.09.2013
Najwięcej serwerów cod mimo że jest tyle różnych ciekawych i nieszablonowych modów
glutex
07.09.2013
P.S.
Nie wiem jak jest teraz...
mastah7991
07.09.2013
ja np zagranicznych codow malo widze
w top na gt jest np duzo zombie
zalezy jak sie patrzy na to

Loverboy :**
07.09.2013
W polsce wiele dzieci chce zaistnieć i kupuje serwer za niską cenę na marnym hostingu. Następnie najprawdopodobniej stawiają serwer cod mod
Na jakie forum cs bym nie wszedł to jest 1 serwer i to cod mod W dodatku 0/16. Nie polecam coda bo tych serwerów jest pełno w sieci, przynajmniej w polsce.
Gracze wolą popykać teraz w FFA/ Only dd2/ Zombie Plague/ CTF. Piszę o modach które przyciągają graczy i są łatwe w rozreklamowaniu
Pozdrawiam
d0naciak
07.09.2013
Z jakieś pół roku temu sprawdzałem na GameTrackerze ile czego jest. Na pierwszym miejscu FFA, na Drugim były serwery jednomapowe (Only DD2/Only Inferno), na trzecim 4FuN, potem wielkie nic i TP, serwy typu CodMod, Diablo iyp. nawet nie pierdziały przy ilości powyższych.
P.S.
Nie wiem jak jest teraz...
Może dlatego że twórcą CodMod'a jest polak? Tak samo jak diablo...jedyne zagraniczne jmody jakie sa dosyć znane to PB, DR, War3ft, Super Hero itd.
Droso
07.09.2013
Także Diablo i CodMod pierw były na amxx.pl i są tutaj wspierane bardziej, bo w końcu to Polacy jak @up napisał.
W Polsce na pewno królują FFA i Cod Mod
(Kalifta)
07.09.2013
Czyli marzenie postawienia CoD'a poszło w piz** że tak powiem. Widać nie ma co kasy marnować bo i tak nikt nie wbije. Szczerze nie widziałem jeszcze serwerowni bez CoD'a. Szkoda że Peyot już skończył z modami, może coś jeszcze lepszego by wydał. Czyli jak CoD odpadł pozostaje FFA...
mastah7991
07.09.2013
dobrym aspektem jest zombie mod
na stronie / blogu darkgl'a jest fajny odnośnik do strony gdzie do zombie jest dużo pluginów