Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Znów zablokowane connect/bind ?


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ogen Dogen

    Guru

  • Power User

Reputacja: 222
Profesjonalista

  • Postów:713
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 05.09.2013 22:37

Witam.

Kilka dni temu pojawił się u mnie problem z przed połowy roku dotyczący komend connect , bind itd.

Pluginy przestały wykonywać te komendy i wyrzucają stary błąd

Server tried to send invalid command : "Connect ip:port"

Używam tego nowego kodu z tematu http://amxx.pl/topic...o-aktualizacji/

client_cmd(id,"^"Connect^"ip:port");

Zauważyłem też że nie dawno akurat wyszła chyba aktualizacja :|

] version
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.7/Stdio (cstrike)
Exe build: 13:14:12 Aug 29 2013 (6153)

Użytkownik Ogen Dogen edytował ten post 05.09.2013 22:41

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_360204_C20008_FFFFFF_000000.png 193.33.176.115:27015

 

94e23d811c.png

 


#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Online

Napisano 05.09.2013 22:52

Sprawdziłeś wszystko sam jakiej odpowiedzi oczekujesz :)

Możesz kombinować z " , ' etc.


  • +
  • -
  • 0

#3 Ogen Dogen

    Guru

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 222
Profesjonalista

  • Postów:713
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 06.09.2013 15:06

No tak , tak się zapędziłem że zapomniałem zapytać ;>

Zwracam się do was o pomoc czy da się to jakoś ominąć teraz inaczej ? Bardzo mi to potrzebne.

 

A właśnie już kombinowałem na wszystkie sposoby z ' i ".  Pojedynczy cudzysłów w ogóle nie idzie bo jest Unknown command , nie zależnie co jest dalej a w podwójny też umieszczałem w wszystkich miejscach , na wszystkie sposoby i dalej jest 'Server tried to send invalid command... '.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_360204_C20008_FFFFFF_000000.png 193.33.176.115:27015

 

94e23d811c.png

 


#4 Cypis'

    Master

  • Przyjaciel

Reputacja: 1139
Super Hero

  • Postów:964
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 06.09.2013 15:47

Możliwe że już całkowicie valve to zablokowało, ale możesz próbować znaleźć sposób obejścia tego.

 

P.S

To nie jest problem, lecz celowe działanie valve, żeby zablokować komendy które są wykorzystywane do tzw. slowhacking'u


Użytkownik Cypis' edytował ten post 06.09.2013 15:50

  • +
  • -
  • 0

#5 Ogen Dogen

    Guru

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 222
Profesjonalista

  • Postów:713
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 06.09.2013 23:54

Dobrze o tym wiem , ale wiem też że polak potrafi ^^


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_360204_C20008_FFFFFF_000000.png 193.33.176.115:27015

 

94e23d811c.png

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych