- Ilość kawałków: 22
- Typ dźwięku: .mp3
- Długość utworów: 12-24 sekundy.
- Download: TUTAJ
- Playlista:
-
1. Africa Bombata - Gasolina ( Dj Sequence Remix ) FULL 2. Don't Stop The Party - Pitbull ft. TJR 3. Figaro Fist 4. Finntroll - Trollhammaren 5. Grubson - A Ty nie 6. Kaczki Z Nowej Paczki - Dziub Dziub (B-NT Remix) 7. KDrew - Bullseye 8. Klaas - Heartbeat (Original Mix) 9. Klaypex - Crazy 10. Klaypex - Shotgun 11. Liroy - Bania u cygana 12. M.I.A.-Paper Planes 13. Marina Fetamina 14. Moby - Flower 15. Mortal Kombat Soundtrack 16. NyanCat Alex DubStep 17. PNC - Noc z życia gangstera! 18. SKRILLEX - KILL EVERYBODY (BARE NOIZE REMIX) 19. Slayback - She Sexy (Radio Edit) 20. Sporty - o - Let Me Hit It 21. Uppermost-Flashback 22. Will.I.Am feat. Justin Bieber - That Power (Slayback Bootleg)
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

RoundSound'y by Pixelowyy.RoundSound'y by Pixelowyy.
Napisano 05.09.2013 16:08
Zajrzyj TUTAJ
Napisano 13.09.2013 17:28
Jak dla mnie nutki fajne ,ale popraw tak na 10-15 sekund.
Jezeli bys mogl napisz mi na PW ,albo tutaj instrukcje wgrania takich rsow na serwer
Oczywiscie + za checi teraz leci xdd
Dzięki
Osobiście polecam ten plugin na rs, tam masz wszystko ^|^ Używam go na serwerze i sprawdza się zawodowo.
http://amxx.pl/topic...d-round-sounds/
Zajrzyj TUTAJ
Napisano 16.09.2013 19:53
Bardzo dobry round sound, polecam.
PS. W czym wycinasz ?
Wykonuję RS'y na serwery/zamówienie. Pisać na PW lub GG 7878077
Napisano 17.09.2013 19:12
Nie słyszałem o takim programie szczerze mówiąc
Ja polecam Audacity. Posiada sporo efektów + możliwość dodania nowych.
Wykonuję RS'y na serwery/zamówienie. Pisać na PW lub GG 7878077
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych