Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

HLLS csdm+podbot = crash

csdm podbot crash ziepśuty

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 pieniu

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 04.09.2013 10:22

Witam.

Mam problem z serwerem z amx, csdm i podbotami. Kiedyś miałem już fajną paczke i wszystko działało ale valve zachciało się zrobić update cs'a i od tamtej pory nie mogę sobie zrobić fajnego dm'a z botkami.
Problem wygląda następująco. Po uruchomieniu cs'a, załadowaniu mapy wszystko jest okej przez jakieś 5 sekund. Respie się, boty zaczynają dołączać aż pojawi się ich z 4-5. Wtedy serwer się craszuje oraz wyskakuje mi taki błąd:

 

lqxg63w904t8.jpg

 

Zainstalowana wersja amxx to 1.8.2, csdm to 2.1.2, podboty to V3B22. Kiedyś miałem podobny problem, okazało się, że plugin csdm_ffa.amx był uszkodzony, zamieniłem go na free_for_all.amx (który znalazłem chyba na tym forum) i to rozwiązało problem. Jednak teraz to nie działa. Próbowałem różnych sposobów, w tym desperackie mieszanie plików z różnych wersji itp. Zainstalowałem wszystko od nowa, po kolei. Najpierw amxx - działa, później csdm - działa, ale właśnie po dodaniu podbotów serwer się crashuje. Miał ktoś z tym problem, jakieś rozwiązania?

Z góry dziękuję za pomoc :)


  • +
  • -
  • 0

#2 pieniu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 06.09.2013 18:49

Dobra, bo widze, że nikt nie za bardzo wie jak to rozgryźć to chociaż wie ktoś skąd pobrać jakieś gotowe paczki z podbot + csdm + ffa? Kilku próbowałem ale wszystkie były bez ffa, a jak próbowałem włączyć to ffa niby było ale kule przelatywały przez modele swoich więc nic z tego nie wyszło. Mnie interesuje czysty amxx + csdm + podboty z ffa, bez jakiś zbędnych pluginów.

 


  • +
  • -
  • 0

#3 Pr0-Sc0uT

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:154
  • Imię:Aleksander
  • Lokalizacja:Kościerzyna
Offline

Napisano 13.09.2013 13:25

Wersja csdm Problem może być z csdm lub podbotami usuń podboty i zainstauj zboty potem csdm pobierz najnowszy i graj...


Diablo mod Quests = Koniec

Surf EXP Mod = [ | | | | | | | | | | ]


#4 pieniu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 18.09.2013 16:57

Wow ktoś odpowiedział, a już traciłem nadzieje :D. Z tego co pamiętam to zboty nie będą współpracować z amxx. Czy jest coś o czym nie wiem? :)


  • +
  • -
  • 0

#5 pieniu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 21.09.2013 18:05

Lipa, myślałem, że tutaj sami znawcy, programiści itp. a widze, że nie bardzo wiecie o co chodzi. A szkoda :<


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: csdm, podbot, crash, ziepśuty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych