Witam , mam pewien problem , mam nadzieje że ktoś mi pomoże (mam CS 1.6 v32.1) zainstalowałem sobie Cod Moda na boty , wszystko działa jak należy tylko jest 1 duży problem, nie dostaje expa za zabicie , może ktoś mi pomóc ? Przepraszam jak zły dział ale jestem nowy ;/
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 01.09.2013 09:29
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: exp, runda, zabicia
Zombie Plague 5.0
Prośba o modyfikcje pluginu pod ZM+EXPNapisany przez CzilajT, 23.11.2015 ![]() |
|
![]() |
|||
Crashe i restart rundyRestart rundy po jakimś czasie gry na mapie i crashe przy zmianach map Napisany przez dtau99, 04.01.2015 ![]() |
|
![]() |
|||
War3Ft
war3 przeniesienie exp z nicku na nickprzeniesienie doswiadczenia graczowi z nicku na nick Napisany przez ZIGI89, 04.10.2014 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
Prośba o przeniesienia paska wyświetlającego nick itp.Jak w temacie Napisany przez prorokoskyy, 11.06.2014 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
CoD Nowy
Jak zrobić klasę od poziomu.Jak wy robicie klasy od poziomu. Napisany przez Max Payne, 13.10.2013 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych