Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Free Run buguje kondycję


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 SzulC!

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Lokalizacja:konin
Offline

Napisano 31.08.2013 18:54

Witam od dłuższego początku używam Plugin FREE http://amxx.pl/topic...podniesc-broni/ lecz on teraz siecoś popsuł mianowicie jak TT wpisze /free to nagle ct nie ma kondycji dodatkowej , bo to Dr + Klasy.

 

Więc Jaki może być bug że Free blokuje kondycję z COD


  • +
  • -
  • 0

#2 SzulC!

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Lokalizacja:konin
Offline

Napisano 08.09.2013 18:05

pomoże ktoś ?? 


  • +
  • -
  • 0

#3 K4P1K

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:19
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Wielkopolska
Offline

Napisano 09.09.2013 16:51

Nie jestem pewien, ale przyczyną może być nie plugin Free, ale plik server.cfg.

sv_maxspeed 320

Może masz tam wartość mniejszą, niż maksymalna prędkość biegu (po wliczeniu kondycji).

 

P.S. Po cholerę resetowałeś tego serwa? Miałem 600 LVL na Skoczku -,-.


  • +
  • -
  • 0

#4 SzulC!

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Lokalizacja:konin
Offline

Napisano 14.09.2013 14:47

to nie to miałem 999. 

 

Zrobiłem reset lvl i nadal to samo 


  • +
  • -
  • 0

#5 SzulC!

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Lokalizacja:konin
Offline

Napisano 16.09.2013 15:37

proszę o pomoc


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych