Dodałem sobie ten serwer Twój do ulubionych i my wyświetla normalnie, także to nie wina dproto tylko jakiś błąd u Ciebie:
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 10.09.2013 14:38
Faktycznie.
Hmm, musimy chyba w takim razie poczekać na następną wersje dproto gdyż jest to błąd związany z najnowszym HLDSem który nie wykrywa graczy z innym SIDem niż domyślny osmiocyfrowy. Jest to związane z masterlist - masterservers, które jest odpowiedzialne właśnie za widoczność serwera. Teraz może być dostępny tylko w jednej z wersji S lub NS. W wypadku STEAM'a nie wświetla Non Steamów i zapewne wice wersa
Napisano 10.09.2013 15:55
Dziwne, gdyż te komendy są odpowiedzialne za widoczność steamów i non steamów.
Po ustawieniu ww. opcji wyżej na 3 spowoduje, że NS, którzy mają STEAM_ID_LAN lub VALVE_ID_LAN przypisze im unikalne SteamID po IP, pierwsze słyszę, aby odpowiadały za jakąś "widoczność".
Swoją drogą zastanawia mnie skąd masz taką "nowoczesną" jak w silniku Source listę serwerów.
Zakładka Widok -> Serwery Voilà!
Napisano 10.09.2013 16:04
Dodam jeszcze, że przy testach i wchodzeniu na ns-na zwykłym ns v23 można wejść. na ns pobranym np z cssetti wywala i banuje za flooda.
Trzeba dobrze skonfigurować dproto.cfg. + ustawić tak, by była widoczność w zakładce ulubione na steam jak i ns, bo przy czystym dproto.cfg z paczki serwery widzą tylko użytkownicy steam.
Moje jest podane kilka postów wyżej. Mam to wszystko ustawione.
Użytkownik Lenar edytował ten post 10.09.2013 16:06
Napisano 10.09.2013 16:39
Jak zrobiłeś pare reconnectów to zbanuje za flooda, mnie zbanowało, jak serwer się włączał i nie odczekałem kilkunastu sekund, potem działało ok.
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 10.09.2013 16:47
Dziwne, gdyż te komendy są odpowiedzialne za widoczność steamów i non steamów.
Po ustawieniu ww. opcji wyżej na 3 spowoduje, że NS, którzy mają STEAM_ID_LAN lub VALVE_ID_LAN przypisze im unikalne SteamID po IP, pierwsze słyszę, aby odpowiadały za jakąś "widoczność".
Przypięcie SID'a może jakimś sposobem wpływać na to - kombinowałem.
A NSy pobrane z setti to najgorszy syf jaki można dostać
Napisano 10.09.2013 17:02
Jak zrobiłeś pare reconnectów to zbanuje za flooda, mnie zbanowało, jak serwer się włączał i nie odczekałem kilkunastu sekund, potem działało ok.
Nie robilem reconnectow. to bylo jedno jedyne polaczenie.
Wyskakuje blad, a potem nie wejdziesz, bo masz bana. Jak nie będę miał ludzi na serwerze, to zmienie ponownie ustawienia i pokażę treść błędu.
Napisano 10.09.2013 21:24
Zainstaluj revemu, jest ono bardziej stabliniejsze niż dproto. (revemu blokuje używanie flodów, explitów które było można używać na serwerze z dproto )
Napisano 10.09.2013 22:23
Zainstaluj revemu, jest ono bardziej stabliniejsze niż dproto. (revemu blokuje używanie flodów, explitów które było można używać na serwerze z dproto )
Najnowsze dproto przecież to blokuje
Aż tak dobrze znasz kod dproto że wiesz że wszystko "załatali" ?
Napisano 11.09.2013 14:25
Chyba lepiej się przesiąść na RevEmu, gdzie projekt jest rozwijany cały czas, a nie wtedy kiedy Valve coś robi z silnikiem...
Dodatkowo to 0.9.307 to na razie ma jeszcze trochę bugów, więc można się wstrzymać.
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 16.09.2013 18:57
Aktualizacja!
Dzisiaj 16.09.13 wyszła wersja [0.9.322] - Naprawia ona min. błędy kickujące jak False Client. Testowana i sprawna w 100%
dproto_0_9_322.zip 181,55 KB 114 Ilość pobrań
Napisano 20.09.2013 21:04
Działa stabilnie na silniku 6132 , mam bety na serwerze i jest OK
Moja
sygnatura
ma
aż
sześć
linii.
Napisano 21.09.2013 19:42
Aktualizacja
Dzisiaj wyszła wersja 0.9.329. Testowana.
dproto_0_9_329.zip 181,66 KB 159 Ilość pobrań
Napisano 22.09.2013 19:26
Opłaca się instalować, czy lepiej zaczekać jeszcze z tydzień lub dwa?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych