Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Fast DL


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Flap Jack.794

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Różnie to bywa
Offline

Napisano 19.08.2013 22:18

Siema wgrałem sobię kilka modów i dzwięków na serwer uruchomilem Fast DL i niby mody szybciutko pobrało również z kilkoma nutkami natomiast kiedy pobieranie dochodzi o dzwięków z killstrak ścieżka /sound/mw/ pobieranie gwałtownie zwalnia i ładuje jeden dzwięk po 40 sek o co chodzi?

 

Tak wygląda mój fast dl

 

sv_allowupload "1"
sv_allowdownload "1"
sv_downloadurl "s32863.fd.zabijaka.pl"

 

Próbowałem również z fast dl na serwerze forum gdzie adres wyglądał tak:

 

sv_allowupload "1"
sv_allowdownload "1"
sv_downloadurl "cs-prorok.xaa.pl/cstrike"

 

Mimo to dzieje się to samo tak więc co jest że gdy dochodzi do pobierania dzwięków z folderu mw fast dl przestaje działać

 

 

/edit

 

Obecnie wchodziłem na serwer poprzez csa z steam spróbowałem odpalić ns i co dziwne na ns pobieranie działa szybciutko co jest?!


Użytkownik Flap Jack.794 edytował ten post 19.08.2013 22:27

  • +
  • -
  • -1

#2 .K3K

    Ja tu tylko sprzątam :s

  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:263
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 19.08.2013 23:37

Zapytaj graczy, czy też tak mają czy problem jest z twoim steam / łączem bo mówię Ci z góry nie jest to problem z FD


b_350_20_18CE03_051005_FFFFFF_111111.png

#3 PHP <3

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:83
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Lębork
Offline

Napisano 20.08.2013 04:33

Po pierwsze

sv_downloadurl "http://adres.pl" a nie "adres.pl"  :)

Dlatego nie działa Ci fastdl.


Użytkownik PHP <3 edytował ten post 20.08.2013 04:34


#4 Flap Jack.794

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Różnie to bywa
Offline

Napisano 20.08.2013 07:40

Alurat w poście źle napisałem normalnie mam http i tak dalej nie działa


  • +
  • -
  • 0

#5 PHP <3

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:83
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Lębork
Offline

Napisano 20.08.2013 07:46

Pokaż log z konsoli hostingu po wejściu na serwer.



#6 Pr0-Sc0uT

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:154
  • Imię:Aleksander
  • Lokalizacja:Kościerzyna
Offline

Napisano 20.08.2013 08:52

Problem jest ze steam, ponieważ u mnie tak robiło ale inaczej pobierało 1 plik i jeszcze raz go pobierało.


Diablo mod Quests = Koniec

Surf EXP Mod = [ | | | | | | | | | | ]





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych