Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem plugin vip_test



  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 .K3K

    Ja tu tylko sprzątam :s

  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:263
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 16.08.2013 14:13

Witam, mam problem zrobiłem vipa w generatorze wszystko ładnie działa na flagę t, ale jest inny problem http://amxx.pl/topic...58-testowy-vip/ ten plugin działa mi na jednym serwerze a na tym nie chce, wpisuje /testuj_vipa nic nie wyskakuje wpisuje drugi raz pisze, masz już vipa ale vip nie działa. Proszę o pomoc tak są moduły odblokowane.

 

 

Sma w załączniku

Załączone pliki


b_350_20_18CE03_051005_FFFFFF_111111.png

#2 Matio

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • Imię:mateusz
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 16.08.2013 18:22

Vip działa po zmianie mapy wpisz komendę zmień mapę i zobaczymy czy działa


Pomogłem więc nie badz żydem daj plusika to nie boli ;)

UserBar.png


#3 .K3K

    Ja tu tylko sprzątam :s

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:263
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 16.08.2013 18:45

Nie działa już próbowałem, na moim pierwszym serwie od razu daje vipa który zapisuje czas na vault a na drugim pisze, że dostałeś vipa ale nie masz go.


b_350_20_18CE03_051005_FFFFFF_111111.png

#4 Matio

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
  • Imię:mateusz
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 17.08.2013 16:50

aha  w takim razie juz niewiem jak ci pomóc :<


Pomogłem więc nie badz żydem daj plusika to nie boli ;)

UserBar.png


#5 .K3K

    Ja tu tylko sprzątam :s

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:263
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 17.08.2013 18:28

Dobra przeżyje bez tego proszę o zamek bo i tak pomocy się nie doczekam


b_350_20_18CE03_051005_FFFFFF_111111.png

#6 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 18.08.2013 11:14

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.


#7 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 18.08.2013 11:14

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

AMX Mod XProblemy z pluginami
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych