Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Nie mogę wejść na cod moda...

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 MrGrafi2K

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Krokowo
Offline

Napisano 15.08.2013 14:13

Witam, jest problem a mianowicie chodzi o: wczoraj zrobiłem reset lvl'i chciałem wejść na serwer na Non steamie żeby zresetowaćranking, to nie mogłem wejść... Chodzi o to że ładuje mi się inny serwer, pobrałem 5 innych cesów co mają  Sid "Valve_id_lan" (do reklamowania mojego cod moda) i nic to samo łąduje mi się jakiśserver cod mod z "Sfraguj"... wbiłem na steamie normalnie, czy nawet na cesie który ma Sid np:Steam 0:0 5774 (Są takie cesy do pobrania)

Dropto mam wgrane, bynajmiej działało dzień przed normalnie, a po resecie nie ;( ...

 

 

Da się to jakoś naprawić, za pobiec, mało kto może wejść na serwer ?

 


  • +
  • -
  • 0

#2 Scorpion Flail

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 122
Zaawansowany

  • Postów:469
  • GG:
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 15.08.2013 14:20

Tak to jest jak się spamuje swoja reklamą na czyiś serwerach (w tym na moim)

Wklej tutaj consolę CS w trakcie łączenia z Twoim serwerem.



#3 MrGrafi2K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Krokowo
Offline

Napisano 15.08.2013 14:27

Nie no Scorpion, u ciebie nie reklamowałem, szanuje ci bo sam kiedyś się starałem o admina...

Ale no, nie wiesz jak to naprawić ?


  • +
  • -
  • 0

#4 Scorpion Flail

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 122
Zaawansowany

  • Postów:469
  • GG:
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 15.08.2013 14:33

Wklej tutaj consolę CS w trakcie łączenia z Twoim serwerem.

 

Offtop

http://imageshack.us/f/826/3t0.png

 



#5 MrGrafi2K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Krokowo
Offline

Napisano 15.08.2013 14:37

Proszę:

http://img.liczniki....-1376573726.png

 

Mały Offtopic

To nie ja byłem ;P Słowo daje, nie tylko ja reklamuje mój serwer a nawet admini ... No to przepraszam, napiszę zęby nie odwiedzali GN.. Nie mój bind, ip owszem ;] Sorry !!


Użytkownik MrGrafi2K edytował ten post 15.08.2013 14:39

  • +
  • -
  • 0

#6 Scorpion Flail

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 122
Zaawansowany

  • Postów:469
  • GG:
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 15.08.2013 14:48

Wejdź w FTP serwera do folderu metamod i spr czy masz w nim plik exec.cfg. Jeśli tak to usuń jego zawartość i nadaj chmody na plik: 444

W folderze configs>maps: usuń w nim wszystkie nie Twoje pliki [dodatkowo sprawdź zawartośc tych obecnych jeśli takie masz]

W folderze configs: sprawdź czy nie masz jakiś obcych plików typu: plugins-amxx.ini lub plugins-amx.ini. Jeśli tak to delete.

W folderze plugins spr czy nie ma tam jakiś nie Twoich pluginów typu valve beta, redirect, itd.. Jeśli tak to usuń



#7 MrGrafi2K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Krokowo
Offline

Napisano 15.08.2013 15:04

Sprawdziłem nic z tego, nic nie było :/

Mój maps:

http://img.liczniki....-1376575321.png

Configs:

http://img.liczniki....-1376575075.png

 

'W plugins nic niepokojącego nie znalazłem, są wszystkie moje pluginy ;(


  • +
  • -
  • 0

#8 Scorpion Flail

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 122
Zaawansowany

  • Postów:469
  • GG:
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 15.08.2013 15:17

Chodziło mi o folder maps w folderze configs. Tzn, że nie masz takiego folderu ta?

W takim razie ktoś musiał mieć dostęp do Twojego FTP i wgrać jakiś plugin przekierowujący. Wyłącz całego amxx'a i się upewnij.

Pewnie tylko steamy mogą wejść normalnie na serwer



#9 MrGrafi2K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Krokowo
Offline

Napisano 15.08.2013 15:24

Folder maps mam w folderze cstrike, bo w configs, czysto tlyko jeden folder ...

Do FTP miał dostęp jedna osoba która mi pomaga bo ja laik, również jest właścicielem serwerowni do której jest przyłączony ten serwer...

Nie zupełnie steamy, np masz cs v50 i jest sid Steam 0:0 i może wbić normalnie na serwer, a jak się ma inne to ładuje się inny serwer...

Wyłącz całego amxxa, co miałeś na myśli ??  Nie jestem jakimś specem i się na tym nie znam ;/ Dopiero się uczę..


Użytkownik MrGrafi2K edytował ten post 15.08.2013 15:25

  • +
  • -
  • 0

#10 Scorpion Flail

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 122
Zaawansowany

  • Postów:469
  • GG:
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 15.08.2013 15:46

Wyłącz całego amxxa, co miałeś na myśli ??  Nie jestem jakimś specem i się na tym nie znam ;/ Dopiero się uczę..

 

W pliku metamod>plugins.ini zakomentuj tę linijkę:

linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so


#11 MrGrafi2K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Krokowo
Offline

Napisano 15.08.2013 15:51

Dobra już, ale nie mam jakiś pluginów przekierowujących w  plugins...

Poradzisz coś ?

Offtop, wjedź na gg jak to nie problem !


  • +
  • -
  • 0

#12 MrGrafi2K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Krokowo
Offline

Napisano 17.08.2013 17:53

Zrobiłem reinstal serwera, z jeden dzień był ok, a teraz tak samo jak wbijam na serwer przez  non steamie z statusem Valve id lan przenosi mnie na cod moda 201 LV SFRAGUJ..

Da się to jakoś naprawić ?? Nie wiem czy to może coś w paczce jest, czy co za to odpowiedzialne jest


  • +
  • -
  • 0

#13 MrGrafi2K

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Krokowo
Offline

Napisano 18.08.2013 13:22

Do zamknięcia.. Rozwiązane, problem tkwił w klasie którą pobrałem z amxx.pl W kodzie tzn w pliku .sma było Connect ip:

Wypowiem się w tym wątku, z daną klasą żeby jej nie pobierali..


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych